• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Προσπάθησα αλλά...
Δεν αποκλείει και τη νίκη ο Lorenzo!
Νέα 18/08/2013 - 01:52

Με τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση σε κατατακτήριες, έκλεισε τη δεύτερη ημέρα του δέκατου γύρου στην Ινδιανάπολη ο Valentino Rossi. Ο Ιταλός άσος θα ξεκινήσει από την ένατη θέση τον αυριανό αγώνα. Η πιο αργή Yamaha του grid το απόγευμα, ο Vale παραπονέθηκε για πολλά προβλήματα στο φρενάρισμα και στις εισόδους των στροφών.

 

Στη συνέχεια εκθείασε την πρώτη σειρά που πήρε ο ομόσταυλός του Jorge Lorenzo, ενώ σχολίασε ότι ο ρυθμός του δεν ήταν για ένατος, αν και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν και κάτι το φανταστικό.

 

"Είμαι απογοητευμένος, διότι στα ελεύθερα δεν ήμασταν φανταστικοί, αλλά καλύτεροι σε σχέση με το απόγευμα", άρχισε να λέει ο Ιταλός. "Δυστυχώς στα 15 λεπτά των κατατακτηρίων, οι υπόλοιποι κατάφεραν να βελτιωθούν περισσότερο. Ειδικά στα φρένα και στις εισόδους. Ο Jorge έκανε φανταστική δουλειά! Προσπάθησα αλλά όταν φόρεσα το μαλακό ελαστικό, είχα περισσότερα προβλήματα με το μπροστινό και δεν μπόρεσα να πιέσω. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε για αύριο. Ο ρυθμός μου δεν είναι κάτι το φανταστικό αλλά δεν ήταν και για την ένατη θέση, έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μερικές θέσεις αύριο και να κάνουμε έναν καλό αγώνα".

 

Χωρίς να είναι ακόμα στο 100%, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση τις κατατακτήριες και να πάρει θέση στην πρώτη σειρά, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τη νίκη αύριο.

 

Παρά τη μεγάλη διαφορά από τον Marquez, ο Jorge ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της νίκης στον αυριανό αγώνα! "Ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος. Δεν γνωρίζω για τους αντιπάλους μας, αλλά έχω σταθερό ρυθμό για να ολοκληρώσω τον αγώνα με καλή ταχύτητα. Παράλληλα, είμαι χαρούμενος γιατί η μοτοσυκλέτα μας βελτιώθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες".

 

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πρώτη σειρά και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο. Είναι προφανές ότι οι Dani, Marc και Stefan είναι δυνατοί σε μια πίστα που δεν ταιριάζει πολύ στη μοτοσυκλέτα μας. Ωστόσο τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ότι το 2011. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παλέψουμε και μπορεί να καταφέρουμε να πάρουμε και τη νίκη!"

 

Επόμενο άρθρο »

Βλέπει βάθρο ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Είμαι έτοιμος για τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα