• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είμαι έτοιμος για τη νίκη!
Προβληματίζεται με το πίσω ελαστικό ο Pedrosa
Νέα 18/08/2013 - 01:06

Ο ταλαντούχος αναβάτης που ακούει στο όνομα Marc Marquez, κατάφερε να πάρει με θριαμβευτικό τρόπο την τέταρτη φετινή του pole position, χάρη στο εκπληκτικό 1:37.958 που συνιστά νέο ρεκόρ πίστας (Ινδιανάπολη) και είναι σχεδόν ένα δευτερόλεπτο κάτω από το περσινό ρεκόρ του Pedrosa (1:38.813 το 2012).

 

"Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχτηκαν τα πράγματα στις κατατακτήριες", ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός rookie, ο οποίος θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση του 2011, όταν ξεκινώντας από την pole (Μοτο2) πήρε τη νίκη μέσα στην αμερικάνικη πίστα. "Προφανώς και η pole είναι σημαντική, αλλά η αυριανή ημέρα είναι που μετράει. Άλλωστε οι συνθήκες αλλάζουν, τα ελαστικά θα υποφέρουν και θαδυσκολεύουν τα πράγματα όσο προχωράει ο αγώνας. Γνωρίζουμε ότι στις κατατακτήριες μετράει ο ένας γρήγορος γύρος και εκμεταλλευτήκαμε την καλή πρόσφυση από τα ελαστικά. Έκανα καλό χρόνο και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για τη νίκη αύριο. Όπως πάντα θα δώσουμε το 100%!"

 

Ο Dani Pedrosa ήταν κι αυτός χαρούμενος με την τρίτη του θέση, έχοντας ως στόχο του να πετύχει την τρίτη του νίκη στην πίστα της Ινδιανάπολης, στη μεγάλη κατηγορία. "Σήμερα πήγαν καλά τα πράγματα, καταφέραμε να κατεβάσουμε τους χρόνους μας και είμαι πολύ χαρούμενος!", ξεκίνησε να λέει ο βετεράνος του HRC. "Είναι καλό που ξεκινάμε από την πρώτη σειρά, ενώ και η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι καλή. Μένει πάντως να διαλέξουμε το πίσω ελαστικό. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε καλά τον αγώνα αύριο!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Προσπάθησα αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Indy: Ο Redding στην pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα