• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Indy: Ανεβάζει τον πήχη ο Vinales
Πρώτος στις ΕΔ3 ο Ισπανός, στη 12η θέση ο Σίσσης
Νέα 17/08/2013 - 17:58

Όντας στην κορυφή από την πρώτη ημέρα του δέκατου γύρου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αμερική, ο Maverick Vinales ανέβασε κι άλλο τον πήχη στα τρίτα ελεύθερα της Moto3 σήμερα, ολοκληρώνοντας στην πρώτη θέση, μπροστά από τους Luis Salom και Zulfahmi Khairuddin.

 

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές σήμερα το πρωί στην Ινδιανάπολη (ώρα Αμερικής), με τον Vinales να σταματά το χρονόμετρο στο 1:48.060, κάνοντας παράλληλα νέο ρεκόρ πίστας! Δύο δέκατα πιο πίσω του ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, με την πρώτη πεντάδα να ολοκληρώνουν ο προαναφερθείς Khairuddin και οι Jonas Folger - 1ος το πρωί της Παρασκευής - και Efren Vazquez.

 

Με τις απογευματινές κατατακτήριες να είναι προ των πυλών, αρκετοί από τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας πειραματίστηκαν με το slipstream στην ευθεία της εκκίνησης/τερματισμού. Στην έκτη θέση ήταν ο Alex Rins, λίγο μπροστά από τον Miller, ο οποίος άφησε πίσω του τους Masbou, Marquez και Granado που κάνει την επανεμφάνισή του μέσα στην πρώτη δεκάδα, μετά από πολύ καιρό.

 

Ο Θανάσης Σίσσης δεν κατάφερε να ρίξει το χτεσινό του χρόνο και κυμάνθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα απόδοσης, ολοκληρώνοντας στην 12η θέση. Αρκετά χαμηλά στη λίστα ένας από τους χτεσινούς αναβάτες που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης: ο Romano Fenati (19ος).

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ3: Απόλυτος κυρίαρχος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Ρεκόρ τελικής για τον Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα