• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ τελικής για τον Bradl
Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το momentum
Νέα 17/08/2013 - 11:59

Η καλοκαιρινή διακοπή δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Stefan Bradl, με τον Γερμανό άσο της LCR - φρέσκο μετά και την ανανέωση της συνεργασίας του με το HRC - να κρατά το momentum από τον προηγούμενο γύρο στη Laguna Seca και να κατακτά την τρίτη θέση, χτες Παρασκευή, πρώτη ημέρα του δέκατου γύρου στην Indianapolis.

 

"Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το momentum. Όλα πάνε καλά κι έχουμε σημειώσει πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες", επιβεβαίωσε ο Γερμανός. Ο Stefan ήταν σταθερά γρήγορος και με καλό ρυθμό στα πρώτα και δεύτερα ελεύθερα, μένοντας μόλις 0.179 πίσω από τον πρωτοπόρο Marquez.

 

"Όλες οι Honda είναι πολύ γρήγορες", τόνισε ο Bradl, ο οποίος και σημείωσε νέο ρεκόρ τελικής στην Indy με 336.5χλμ/ώρα! "Βγήκα ωραία από την τελευταία στροφή κι έτσι μπόρεσα να κάνω το ρεκόρ τελικής. Η Indy έχει μια μεγάλη ευθεία και ακόμα και η πρώτη στροφή είναι γρήγορη, έτσι δεν χρειάζεται να φρενάρεις από νωρίς".

 

Ωστόσο η ημέρα δεν πέρασε χωρίς πτώση για τον Γερμανό, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του χτες το απόγευμα (ώρα Αμερικής). "Νωρίς το απόγευμα δυσκολευόμουν με το μπροστινό και είχα μια πτώση. Αμέσως όμως βρήκαμε τη λύση και συνέχισα στον κανονικό μου ρυθμό. Πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε. Νιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα και κάναμε καλή αρχή στο Σ/Κ".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Indy: Ανεβάζει τον πήχη ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Πληγώνομαι στις στροφές!

Χορηγοί