• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Πληγώνομαι στις στροφές!
Dovi: Να κερδίσουμε μερικά δέκατα ακόμα!
Νέα 17/08/2013 - 11:44

Την πρώτη ημέρα του δέκατου γύρου στην Indianapolis, οι αναβάτες της εργοστασιακής Ducati δούλεψαν σκληρά για να βρουν ένα καλό set-up για τις Desmosedici τους. Το πρωί με τη χαμηλή πρόσφυση στην άσφαλτο, το δίδυμο των κόκκινων μπήκε προσεκτικά στην πίστα, ενώ το απόγευμα βελτίωσαν τους χρόνους τους - όπως και το σύνολο των αναβατών του grid - και ολοκλήρωσαν την ημέρα στην ένατη και δέκατη θέση της κατάταξης.

 

Nicky Hayden (9ος - 1:40.433)

"Η άσφαλτος ήταν σίγουρα σε καλύτερα επίπεδα, σε σύγκριση με τα περασμένα χρόνια. Αμέσως οι χρόνοι είναι πολύ γρήγοροι κι εμείς ξεκινήσαμε να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο. Το οδόστρωμα είναι λιγότερο τραχύ και δεν καταπονεί τα ελαστικά. Ήλπιζα να ήμουν πιο γρήγορος, αλλά ακόμα έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα. Το πρόβλημα με τις στροφές με πληγώνει πολύ και κάνει τα σαμαράκια ακόμα χειρότερα, διότι δεν μπορώ να μαζέψω έγκαιρα τη μοτοσυκλέτα. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά"

 

Andrea Dovizioso(10ος 1:40.552)

"Η ημέρα ήταν έτσι κι έτσι, καθώς είμαστε μακριά όσον αφορά στο ρυθμό. Πάντα είναι δύσκολο για όλους εδώ, με την πρόσφυση να αποτελεί πονοκέφαλο και τα απρόβλεπτα σαμαράκια που δύσκολα τα βλέπεις. Καταφέραμε να βελτιωθούμε το απόγευμα και να σημειώσουμε μικρή πρόοδο. Έχουμε όλη την ημέρα για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε το set-up της μοτοσυκλέτας. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να κερδίσουμε μερικά δέκατα και να μην είμαστε πολύ πίσω στο grid την Κυριακή. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια καλή θέση στον αγώνα"

 

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ τελικής για τον Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τα πάντα είναι ανοιχτά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα