• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τα πάντα είναι ανοιχτά!
Χαρούμενος με το ρυθμό και τη διαφορά από την κορυφή
Νέα 17/08/2013 - 09:39

Ο Valentino Rossi δήλωσε χαρούμενος με τη διαφορά του από την κορυφή και τον Marc Marquez, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του 10ου γύρου στην Ινδιανάπολη της Αμερικής.

 

Ο Ιταλός άσος έμεινε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον 20χρονο rookie του HRC, ενώ πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της χτεσινής ημέρας κυνηγώντας δυο διαφορετικές Yamaha, ψάχνοντας παράλληλα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να βελτιώσει το φρενάρισμα και την συμπεριφορά της M1 του.

 

"Δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος με την έκτη θέση, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου, με την απόδοσή μου και με το γεγονός ότι μείωσα τη διαφορά μου από τον Marc, σε σχέση με το πρωί", ξεκίνησε να λέει ο Vale, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση για το φετινό Τίτλο, έχοντας τρία συνεχόμενα βάθρα σε ισάριθμους αγώνες! "Δεν είμαι πολύ μακριά, αλλά σε μερικά σημεία της πίστας - ειδικά στο τελευταίο τμήμα - δεν είμαι πολύ καλός".

 

Έχοντας αποφασίσει πλέον με ποιες ρυθμίσεις θα συνεχίσει, ο Rossi ήταν ικανοποιημένος που ο ρυθμός του ήταν κοντά στον αντίστοιχο των συναθλητών του της Yamaha, Jorge Lorenzo και Cal Crutchlow.

 

"Δουλέψαμε με δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες για να κατανοήσουμε ποια είναι καλύτερη. Το απόγευμα αποφασίσαμε ποια θα έχουμε και με αυτή τη βάση θα συνεχίσουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα σε ορισμένα σημεία. Είμαστε καλύτερα ως προς την επιτάχυνση, αλλά αντιμετωπίζουμε προβλήματα στα φρένα στις εισόδους. Όπως και να έχει τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, έξι ή εφτά αναβάτες είναι πολύ, πάρα πολύ κοντά...τα πάντα είναι ανοιχτά!", τόνισε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Τέλος, ερωτηθείς για την υπεροχή των Honda την πρώτη ημέρα, απάντησε: "Έχουν το πλεονέκτημα να ολοκληρώνουν τις στροφές σε λιγότερο χρόνο, σε σύγκριση με εμάς, ειδικά τις πολύ κλειστές. Πιστεύω ότι αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά!"

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Πληγώνομαι στις στροφές!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η κλείδα είναι καλύτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα