• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η κλείδα είναι καλύτερα!
Δεν είναι στο 100% αλλά και δεν με εμποδίζει ιδιαίτερα
Νέα 17/08/2013 - 09:05

Το δίδυμο της Yamaha βρέθηκε και πάλι στην πίστα, μετά το σύντομο τεστ στο Brno της Τσεχίας, με τους δυο τους να εκμεταλλεύονται την πρώτη ημέρα στην Indianapolis για να βρουν το ρυθμό τους πάνω στις M1 τους.

 

Ο Lorenzo συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την τραυματισμένη του κλείδα, η οποία όπως δήλωσε όμως, "...είναι καλύτερα! Δεν είναι στο 100% αλλά είναι κοντά και δεν με εμποδίζει ιδιαίτερα ώστε να οδηγώ σε υψηλό επίπεδο". Το πρωί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπήκε προσεκτικά στην πίστα και κατάφερε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, 0.480 πίσω από τον πρωτοπόρο Marquez, ενώ το απόγευμα έμεινε τέταρτος αλλά με τη διαφορά του από την κορυφή να ψαλιδίζεται στο 0.263!

 

"Σε σύγκριση με πέρυσι θεωρώ ότι θα έχουμε λιγότερα προβλήματα και θα παλέψουμε για το βάθρο. Κέρδισα εδώ το 2009 αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα για εμένα, με τους άλλους αναβάτες της Yamaha να είναι πολύ γρήγοροι, όμως έχουμε κάνει καλή αρχή", συνέχισε ο Lorenzo, ο οποίος θέλει τη νίκη στην Αμερική για να κερδίσει το χαμένο έδαφος από το διπλό του τραυματισμό στην κλείδα.

 

"Το πρωί τα πράγματα ήταν καλύτερα απ' ότι περίμενα και βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο το απόγευμα. Έχουμε βέβαια ακόμα μερικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα στο φρενάρισμα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά μας. Θα ήθελα να κάνω περισσότερους γύρους το απόγευμα, αλλά πρώτα η κόκκινη σημαία και στη συνέχεια οι πολλές CRT μπροστά μου δεν με άφησαν", ολοκλήρωσε ο Ισπανός της Yamaha.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τα πάντα είναι ανοιχτά!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Χαλάρωσα...!

Χορηγοί