• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Χαλάρωσα...!
Marquez: Οι χρόνοι θα πέσουν κι άλλο!
Νέα 17/08/2013 - 08:45

Με τις συνθήκες πίστας να είναι αρκετά βελτιωμένες στα δεύτερα ελεύθερα χτες το απόγευμα - η θερμοκρασία πίστας έφτασε από τους 26 στους 39οC και του αέρα από τους 18 στους 23οC - το δίδυμο της Honda, Marc Marquez και Dani Pedrosa σημείωσαν τους ταχύτερους γύρους της ημέρας, κατεβάζοντας αισθητά τους χρόνους τους στην Indianapolis.

 

"Τα πήγαμε αρκετά καλά... μετά το διάλειμμα ήταν σημαντικό να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας στη μοτοσυκλέτα", σχολίασε ο Marquez. Ο νεαρός rookie έκανε 21 γύρους το απόγευμα, με καλύτερο χρόνο στο 1:39.502, κατεβάζοντας 1,2δ το χρόνο του από το πρωί! "Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα άνετα από την αρχή. Προσπάθησα να μείνω ήρεμος στους δυο πρώτους γύρους, που ήταν και οι πιο ευαίσθητοι και είμαι χαρούμενος με το πως κατέληξαν τα πράγματα. Η πίστα βελτιώνεται σημαντικά σε πρόσφυση με κάθε διαδικασία και οι χρόνοι θα πέσουν κι άλλο. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση κι έτσι θα συνεχίσουμε!"

 

Ο Dani Pedrosa ξεκίνησε κάπως σφιγμένος το πρωί στα πρώτα ελεύθερα, ωστόσο στη συνέχεια "χαλάρωσε" πάνω στη μοτοσυκλέτα του και κατάφερε να κάνει το δεύτερο καλύτερο χρόνο (1:39.582) στον ένατο γύρο του. Η διαφορά του από τον ομόσταυλό του ήταν στα 80 χιλιοστά, με τον βετεράνο αναβάτη του HRC να "κατεβάζει" 2 δευτερόλεπτα το χρόνο του από το πρωί!

 

"Στα πρώτα ελεύθερα ένιωσα κάπως περίεργα και ήμουν σφιγμένος πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά στα δεύτερα ήμουν πιο γρήγορος γιατί χαλάρωσα αρκετά", παραδέχτηκε ο Dani. "Θα δούμε αν θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε κι άλλο την αίσθηση της μοτοσυκλέτας ώστε να κατεβάσουμε κι άλλο το χρόνο μας!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η κλείδα είναι καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Indy ΕΔ2: Δυνατός ο Corsi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα