• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK @ India; Πρόβλημα με τον Αγώνα
Τα κόστη εκτελωνισμού είναι τεράστια
Νέα 11/08/2013 - 18:22

Το Buddh International Circuit στην Ινδία είναι στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike και ήδη έχει πάρει αναβολή ο πρώτος Αγώνας εκεί από τον Μάρτιο για τις 17 Νοεμβρίου. Η επιλογή της Ινδίας έγινε με το σκεπτικό της επέκτασης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε μια τεράστια αγορά για τη μοτοσυκλέτα, αλλά παρά το σωστό σκεπτικό οι οργανωτές λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. 

Η πολυπλοκότητα της υπόθεσης εισαγωγής των μοτοσυκλετών και του εξοπλισμού των ομάδων, είναι τόσο μεγάλη που η FIM/Dorna σκέπτονται σοβαρά να ακυρώσουν τον Αγώνα και το Πρωτάθλημα να τελειώσει στις 20 Οκτωβρίου στην Ισπανική Jerez, όπου είναι προγραμματισμένος ο προ-τελευταίος γύρος.

Η Dorna προτιμάει να πληρώσει τις ρήτρες που υπάρχουν για τη μη διεξαγωγή του Αγώνα, ποσό που είναι μικρότερο από το κόστος του Αγώνα, με τις υπάρχουσες συνθήκες στα τελωνεία και τη γραφειοκρατία της χώρας.

Ίσως θα πρέπει να ζητήσουν από τον συνεργάτη μας Άκη Τεμπερίδη να τους πει τον τρόπο που παρέκαμψε αυτό το θέμα, όταν έπρεπε να περάσει με το Land Rover Discovery από την Ινδία στο ν Γύρο του Κόσμου που έκανε πριν λίγο καιρό! www.theworldoffroad.com!

Θα είναι κρίμα πάντως να μην γίνει ο Αγώνας, γιατί η σχεδίαση της πίστας δείχνει πολύ ωραία!

 

Επόμενο άρθρο »

Θέλει τον J.Rea στο MotoGP η Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Videos: Rossi-Lorenzo στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα