• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει τον J.Rea στο MotoGP η Honda
Μετά τις καλές του εμφανίσεις και την αφοσίωση στην μάρκα
Νέα 11/08/2013 - 18:46

 

Θα θυμούνται οι φίλοι του παγκοσμίου ότι πέρυσι ο Jonathan Rea πήρε για δύο Αγώνες τη θέση του Casey Stoner στο Misano και την Aragon, όταν ο Αυστραλός είχε τραυματιστεί στην Ινδιανάπολη. 

Ο Ιρλανδός οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Honda στα Superbike, τα πήγε θαυμάσια με μια 8η και μια 7η θέση, παρά το ότι είχε κάνει μόλις τρία τεστ με μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Επίσης η αφοσίωσή του στην εταιρία είναι ένα σημαντικός παράγοντας, αφού αγωνίζεται 6 χρόνια στα Superbike και μάλιστα έτρεξε και στον Αγώνα Αντοχής της Suzuka 8 Hours, την οποία κέρδισε το 2012.

Το HRC θα ήθελε να του δώσει κάτι πίσω για αυτήν την πίστη στην Honda, με μια θέση σε κάποια ομάδα του MotoGP, σύμφωνα με τον Livio Suppo, τον Διευθυντή του HRC στο MotoGP από φέτος.

“Θα ήθελα να δω τον Jonathan στο MotoGP γιατί πέρυσι τα πήγε καλά και πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία. Όταν μιλούμε με τις ομάδες και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιούς οδηγούς θέλουν, ο Jonathan είναι πάντα στη λίστα μας”, είπε ο Ιταλός.

Βέβαια τα πράγματα για τον Rea δεν είναι τόσο εύκολα, αφού οι “καλές” θέσεις της Honda είναι ήδη πιασμένες. Περιμένουμε σύντομα την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας της LCR και της Gresini με τους Stefan Bradl και Alvaro Bautista, αντίστοιχα, αλλά ο Ιρλανδός μπορεί να έχει τύχη είτε στην PBM, ή στην υπο-ομάδα του Fausto Gresini που θα έχει και αυτός μια από τις “πελατειακές” μοτοσυκλέτες της Honda.

Ο ίδιος ο Rea δήλωσε ότι πράγματι βρίσκεται σε επαφές με μερικές ομάδες CRT, αλλά και με άλλες ομάδες στα Superbikes!

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αλλαγές για μικρότερο κόστος

« Προηγούμενο άρθρο

SBK @ India; Πρόβλημα με τον Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA