• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Videos: Rossi-Lorenzo στο Brno
Στις διήμερες δοκιμές στην Τσεχία
Νέα 09/08/2013 - 16:40

Την ώρα που η Honda και η Suzuki έκαναν δοκιμές στο Motegi, οι οδηγοί της εργοστασιακής Yamaha - Valentino Rossi και Jorge Lorenzo - βρίσκονταν στην Τσεχία, επίσης για δοκιμές, εκεί όπου δοκιμάστηκε (με επιτυχία, περισσότερα εδώ) το νέο seamless κιβώτιο του γιαπωνέζου κατασκευαστή.

 

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η Yamaha δεν έδωσε ποτέ - επίσημα - πληροφορίες για τις δυο ημέρες των δοκιμών στο Brno, χωρίς να είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι νέα εξαρτήματα είχαν φέρει, ή πως είναι η κατάσταση του Jorge Lorenzo, μετά τα δυο χειρουργεία στη σπασμένη του κλείδα. Ενδεικτικά είναι τα tweets των δυο αναβατών, κατά το διάστημα που βρέθηκαν στην Τσεχία.

 

Valentino Rossi:YamahaM1 μου, μερικά ελαστικά της Bridgestone, οι μηχανικοί μου, η πίστα του Brno και 32 βαθμοί κελσίου!"

 

Jorge Lorenzo: "Πρώτη μέρα στο Brno, με πάρα πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε!"

 

Δείτε τα παρακάτω video που κυκλοφόρησαν στο youtube από θεατές, οι οποίοι κατάφεραν και βρέθηκαν στις κερκίδες της τσέχικης πίστας! Στο δεύτερο, μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο όπου ο Rossi έχει σταματήσει στην άκρη της πίστας και δεν μπορούσε να κάνει τη μοτοσυκλέτα του να ξεκινήσει. Λίγο πριν, είχαν ακουστεί άγρια κατεβάσματα από τον Ιταλό - ο οποίος είχε το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha - που οδήγησε αρκετούς στο να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του εν εξελίξει νέου κιβωτίου.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK @ India; Πρόβλημα με τον Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

H Yamaha και το Seamless κιβώτιο: Βελτίωση 57.8%

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα