• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγχειρίστηκε ο Lorenzo!
Χτες αργά το βράδυ στην Βαρκελώνη!
Νέα 28/06/2013 - 10:13

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo εγχειρίστηκε χτες αργά το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο της Καταλονίας, με επικεφαλής γιατρό τον Dr. Joaquin Rodriguez και την ομάδα του. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και κράτησε δυο ώρες.

 

"Ήταν μια δύσκολη αλλά επιτυχής επέμβαση", δήλωσε o Michele Zasa από την Κινητή Κλινική που έδωσε το παρόν στην εγχείριση του Jorge Lorenzo. "Βάλαμε μια πλάκα τιτανίου και οκτώ βίδες για να ασφαλίσουμε την σπασμένη κλείδα (σ.σ. είχε σπάσει σε τρια σημεία!). Ο Lorenzo έχει ξυπνήσει από την αναισθησία και τις επόμενες ώρες θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του ασθενή και στη συνέχεια θα εκτιμήσουμε το πόσο χρόνο θα πάρει η ανάρρωσή του".

 

Από την πλευρά του, ο Wilco Zeelenberg σχολίασε: "Ο ίδιος ο Jorge αποφάσισε να εγχειριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και επειδή δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στο Assen, φύγαμε αεροπορικώς για την Βαρκελώνη όπου έγινε και η επέμβαση. Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 02:00 και τελείωσε στις 04:00 τα ξημερώματα, με θετική έκβαση. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης του Jorge και θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για το πότε θα επιστρέψει".

 


Επόμενο άρθρο »

Checa: Στη θέση που της αξίζει!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποντάρει στο βρεγμένο ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα