• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποντάρει στο βρεγμένο ο Dovi!
Hayden: Να βελτιωθούμε στο στεγνό και στο βρεγμένο
Νέα 27/06/2013 - 22:18

Ο Nicky Hayden ήταν έκτος ταχύτερος σήμερα το μεσημέρι στη βρεγμένη πίστα του Assen, αλλά ο Αμερικανός της Ducati μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν. Το πρωί, σε συνθήκες που ταιριάζουν στην Desmosedici, ο Hayden ήταν σχεδόν δυο δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή, πασχίζοντας να βρει καλύτερη πρόσφυση.

 

"Το πρωί δυσκολευτήκαμε να κάνουμε ανταγωνιστικούς χρόνους και να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να δουλέψει έτσι ώστε να πιέσουμε", άρχισε τις δηλώσεις του ο Hayden. "Είχαμε δυσκολίες με την πρόσφυση στις εισόδους. Τα ελαστικά εδώ είναι κάπως διαφορετικά φέτος, προς αντιστάθμισμα της ζέστης, και όταν η πρόσφυση δεν είναι καλή υποφέρουμε περισσότερο από τους άλλους".

 

"Βρήκαμε μια καλή κατεύθυνση προς το τέλος, αλλά ακόμα και στο βρεγμένο μας πήρε αρκετή ώρα να βρούμε ταχύτητα. Δεν ένιωθα άνετα και δεν μπορούσα να πιέσω, αλλά στους τελευταίους μου γύρους είχαμε κάνει μερικές αλλαγές και μπόρεσα να πιέσω. Πρέπει να βελτιωθούμε στο στεγνό και στο βρεγμένο".  

 

Από την πλευρά του, τις ελπίδες του στη βροχή εναποθέτει ο Ιταλός των κόκκινων, ο οποίος είδε τη διαφορά του - το πρωί στο στεγνό- να εκτοξεύεται στο 1,8δ ενώ το απόγευμα μειώθηκε στο ένα δευτερόλεπτο περίπου!

 

Andrea Dovizioso: "Τα πήγαμε καλά στο βρεγμένο το απόγευμα, καθώς ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα μας έχει καλή πρόσφυση στο πίσω μέρος σε τέτοιες συνθήκες. Το πρωί όμως δυσκολευτήκαμε λίγο και ήμασταν μακριά από τους πρώτους. Έκανα ένα λάθος στην είσοδο, σ' έναν γρήγορο γύρο μου, ωστόσο αυτό δεν είναι σημαντικό καθώς ο ρυθμός μας στο βρεγμένο είναι καλός. Βάσει της εμπειρίας μου έχω μάθει να μην ζητάω να βρέξει, διότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί σε τέτοιες συνθήκες. Το πρωί ήταν δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να μειώσουμε τη διαφορά μας στο στεγνό, έτσι για την ώρα προτιμώ το βρεγμένο! Αν και η πρόσφυση της πίστας δεν ήταν πολύ άσχημη, παρά ταύτα οι άσπρες γραμμές γλιστράνε περισσότερο απ' ότι σε άλλες πίστες και κανά δυο φορές κόντεψα να πέσω σαν τον Lorenzo!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Υπερβολική εμπιστοσύνη...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σε μένα πέφτει το βάρος!

Χορηγοί