• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Στη θέση που της αξίζει!
Το βάθρο "φωτογραφίζει" ο Ισπανός της Ducati
Νέα 28/06/2013 - 10:33

Ο έβδομος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK διεξάγεται αυτό το Σ/Κ στην Imola, σε μια πίστα όπου ο Carlos Checa - εργοστασιακός αναβάτης της Ducati - έχει θριαμβεύσει στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες!

 

Παρά το γεγονός ότι η νέα 1199 Panigale τα έχει βρει σκούρα για την ώρα στο Πρωτάθλημα, απέναντι στους αντιπάλους της, εν τούτοις ένα μικρό βήμα μπροστά που έγινε στο Portimao δίνει αισιοδοξία στον Checa, με τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή να επιθυμεί να ξεδιπλώσει τις αρετές της μοτοσυκλέτας του στην ιταλική πίστα.

 

"Είναι μια από τις πίστες που πραγματικά μ' αρέσουν και όπου ανέκαθεν ήμουν γρήγορος", δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης λίγες ώρες πριν την έναρξη του έβδομου γύρου. "Θα είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσω εδώ την 1199 και ελπίζω να είμαι ο καλός Checa και να φέρω την Panigale στη θέση που της αξίζει. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος!" Επιπρόσθετα, ο Checa νιώθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του στον ώμο. "Πλέον είμαι καλά από φυσικής άποψης. Τις τελευταίες ημέρες δουλεύω σκληρά αλλά και ξεκουράζομαι. Νιώθω καλά κι ελπίζω να μην χρειαστεί να σκέφτομαι τον ώμο μου όταν οδηγώ. Ερχόμαστε στην Imola την κατάλληλη στιγμή".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Assen: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Εγχειρίστηκε ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα