• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Portimao: ΚΑΤ1
Έπεσαν οι χρόνοι, ανέβηκε ο Rea!
Νέα 07/06/2013 - 21:09

Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Πορτογαλίας ήταν πολύ αμφίρροπες, με έντεκα αναβάτες να έχουν μεταξύ τους διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο! Αυτή τη φορά ήταν ο Jonathan Rea ο οποίος σκαρφάλωσε στην κορυφή, σημειώνοντας 1:43.551 προς το τέλος της διαδικασίας.

 

Ο Ιρλανδός με έναν από τους τελευταίους του γύρους κατάφερε να εκθρονίσει τον Eugene Laverty από την κορυφή, εκεί όπου βρισκόταν ο εργοστασιακός της Aprilia για όλη σχεδόν τη διαδικασία! Εν τέλει περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, 52 μόλις χιλιοστά από τον πρώτο. Πολύ ανταγωνιστικός και ο Tom Sykes, βελτίωσε το χρόνο του από το πρωί - όταν και κατέλαβε την πρώτη θέση - αλλά έμεινε τρίτος, μόλις 97 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από την κορυφή.

 

Ο Sylvain Guintoli πήρε την τέταρτη θέση, όντας και ο τελευταίος από τους οδηγούς που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:44. Ο Davide Giugliano ακολούθησε, αφήνοντας πίσω του το δίδυμο της BMW, Marco Melandri και Chaz Davies. Βελτίωση σημείωσε - μέσα στο γενικότερο κλίμα - και ο Carlos Checa, με τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή να μειώνει τη διαφορά του από την κορυφή κάτω από τα εφτά δέκατα, φέρνοντας την Ducati του στην 8η θέση της κατάταξης. Leon Camier και Loris Baz ολοκλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Portimao: ΚΑΤ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Πλαίσιο περικοπών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα