• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Πλαίσιο περικοπών!
Συμφωνήθηκαν νέοι τεχνικοί κανονισμοί
Νέα 07/06/2013 - 17:04

Μετά από πολλές ώρες συνομιλιών ανάμεσα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, την Dorna και τους Κατασκευαστές, ανακοινώθηκε ένα καινούργιο πλαίσιο τεχνικών κανονισμών που θα ισχύσουν από το 2014 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK.

 

Σύμφωνα με αυτό το πλαίσιο, θα υπάρχει πλαφόν στις μοτοσυκλέτες, πιθανότατα στα 250.000€ ανά οδηγό και περιορισμοί στο κόστος για εξαρτήματα, όπως αναρτήσεις, φρένα και κιβώτιο. Διαβάστε παρακάτω τα βασικά σημεία της σχετικής ανακοίνωσης που κοινοποιήθηκε σήμερα.

 

Οι νέοι κανονισμοί που αποφασίστηκαν θα εφαρμοστούν σταδιακά και σε τρία στάδια, ξεκινώντας από το 2014. Στόχος μας ήταν η μείωση των εξόδων και να οριστεί ένα ανώτατο όριο στην τιμή της μοτοσυκλέτας και των εξαρτημάτων της, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Το σχετικό αυτό κόστος θα είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με σήμερα. Επιπρόσθετα, θα εισάγουμε και ανώτατο όριο κινητήρων ανά σεζόν, ανά οδηγό. Συζητάμε για περιορισμό κόστους στις αναρτήσεις, τα φρένα και το κιβώτιο. Τέλος, οι κατασκευαστές συμφώνησαν να υπάρχει ένας μίνιμουμ αριθμός μοτοσυκλετών, με τις ίδιες ρυθμίσεις, που θα είναι διαθέσιμες για πώληση ή εκμίσθωση.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Portimao: ΚΑΤ1

« Προηγούμενο άρθρο

Αύριο ο 2ος Γύρος του Πανελληνίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα