• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Portimao: ΚΑΤ2
Στην κορυφή πάλι ο Rea!
Νέα 08/06/2013 - 13:32

Η βροχή έκλεψε την παράσταση μισή ώρα πριν την έναρξη των δεύτερων κατατακτηρίων δοκιμών των SBK στην Πορτογαλία, αφήνοντας βρεγμένη την πίστα του Portimao. Αυτό δεν απέτρεψε όμως τους αναβάτες, οι οποίοι με καινούργια ελαστικά πίεσαν και έριξαν τους χρόνους από χτες.

 

Πρώτος και πάλι ο Jonathan Rea, με καλύτερο χρόνο για τον αναβάτη της Honda το 1:42.645, αφήνοντας πίσω του - στα τελευταία λεπτά - το δίδυμο της εργοστασιακής Aprilia, Eugene Laverty και Sylvain Guintoli με διαφορά 0.142δ! O Tom Sykes είχε μια πτώση καταστρέφοντας την κάμερα της μοτοσυκλέτας του και αναγκάζοντάς τον να γυρίσει στα pits. Εν τέλει τερμάτισε πέμπτος, πίσω από τον Marco Melandri.

 

Έκτος ταχύτερος ο Leon Camier, ακολουθούμενος από τους Davide Giugliano και Michel Fabrizio. Ο Chaz Davies ήταν ένατος, με τον Loris Baz να κλείνει τη δεκάδα. Το δίδυμο της Ducati πήραν την 11η και 12η θέση, με τον Badovini αυτή τη φορά να επικρατεί στην εσωτερική μάχη της ομάδας του Carlos Checa. Ο Leon Haslam δείχνει να πονάει πολύ και είναι ενδεικτικό ότι μετά την 13η θέση του σήμερα το πρωί, γύρισε στο γκαράζ της ομάδας με scooter! Ο Jules Cluzel ήταν 14ος, ανεπηρέαστος από το γεγονός ότι την Πέμπτη τους έκλεψαν τόσο τη δική του, όσο και της κοπέλας του τις βαλίτσες από το νοικιασμένο αυτοκίνητό τους. Τελευταίος που προκρίθηκε για την απογευματινή Superpole, ο Max Neukirchner.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Η διαφορά δεν μειώνεται...

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Portimao: ΚΑΤ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα