• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Mugello Test
Πρώτος ο Vinales, 13ος ο Σίσσης
Νέα 05/06/2013 - 13:51

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Maverick Vinales, ήταν αυτός που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στο τεστ της Moto3, το πρώτο επίσημο της χρονιάς, στην πίστα του Mugello. Ο Ισπανός επικεντρώθηκε κυρίως στο set-up της μοτοσυκλέτας του, χωρίς να καταφέρει να βελτιώσει το χρόνο του από τις κατατακτήριες του Σαββάτου. Οι αναβάτες της Estrella Galicia εστίασαν κι αυτοί κυρίως στο στήσιμο, με τον Alex Marquez και τον συνονόματό του Rins να κλείνουν την πρώτη τριάδα.

 

Οι αναβάτες της Red Bull KTM Ajo - ανάμεσά τους και ο Θανάσης Σίσσης - έκαναν συγκρίσεις ανάμεσα στο τωρινό τους πλαίσιο και σ' ένα νέο, δουλεύοντας παράλληλα στις ρυθμίσεις της ανάρτησης και σε διάφορες χαρτογραφήσεις του κινητήρα. Ο Luis Salom ήταν τέταρτος, με τον Σίσση να βελτιώνει τον προσωπικό του χρόνο στο Mugello και να παίρνει την 13η θέση, ενώ ο Khairuddin ολοκλήρωσε στην 16η θέση. Στη Mahindra δούλεψαν στο πλαίσιο, στον κινητήρα και στις αναρτήσεις, με τον Miguel Oliveira να τερματίζει στη δέκατη θέση.

 

Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Jonas Folger (5ος), Alessandro Tonucci (6ος), Niklas Ajo (7ος), Eric Granado (8ος) και Niccolo Antonelli (9ος). Ο τελευταίος είχε στη διάθεσή του αναβαθμίσεις για τον κινητήρα, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας - Fausto Gresini - να παραδέχεται ότι στόχος τους ήταν η αυξημένη ιπποδύναμη.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Δεν είμαι στο 100%

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Mugello Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα