• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Δεν είμαι στο 100%
Θα αγωνιστεί στο Portimao αυτό το Σ/Κ
Νέα 05/06/2013 - 14:09

Η φετινή σεζόν είναι καταστροφική για τον Carlos Checa, τον αναβάτη της Ducati Alstare στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, ο οποίος πέρα από τα προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα που αντιμετωπίζει στις πίστες, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τραυματισμούς.

 

Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον ώμο του και θυμίζουμε ότι έφυγε πρόωρα από το γύρο του Donington Park, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στην Monza. Ωστόσο ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής θέλει να επιστρέψει για τον επερχόμενο γύρο στην Πορτογαλία, αν και δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρά τις φυσιοθεραπείες που κάνει.

 

"Στόχος μου είναι να ανακτήσω δυνάμεις και να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για τους αγώνες αυτού του Σ/Κ", τόνισε ο αναβάτης της 1199 Panigale. "Στο Donington ήμουν περίπου στο 6 από 10, αλλά τώρα νιώθω να είμαι στο 8. Πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω φυσιοθεραπείες κάθε μέρα, ενώ είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με την Κινητή Κλινική που θα με βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια του Σ/Κ στο Portimao. Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι θα μπορούσα να βγάλω τον δεύτερο αγώνα στο Donington, αλλά ευχαριστώ τους Francis και Ernesto που με βοήθησαν να καταλάβω ότι ήταν καλύτερa να μείνω εκτός. Θα ήθελα η ανάρρωσή μου να ήταν ταχύτερη, αλλά καταλαβαίνω ότι στα 40 ενδεχομένως να παίρνει λίγο παραπάνω. Ελπίζω να το αφήσω σύντομα πίσω μου και να συγκεντρωθώ στη μοτοσυκλέτα μου".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Pirro στη θέση του Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Mugello Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα