• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Mugello Test
Ο Espargaro βρήκε ρυθμό
Νέα 05/06/2013 - 13:19

Την ώρα που οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μάζευαν τα πράγματά τους και αναχωρούσαν από το Mugello, οι συναθλητές τους της Moto2 και Moto3 έμεναν πίσω για το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς.

 

Τα νέα εξαρτήματα που δοκιμάστηκαν ήταν πολλά, με την MarcVDS να έχει ένα καινούργιο ψαλίδι, την Dunlop να φέρνει καινούργια ελαστικά, την Suter να έχει ένα νέο φέρινγκ, ωστόσο ο καιρός δεν ήταν συνεργάσιμος, με σφοδρή βροχή να διακόπτει πρόωρα το τεστ το πρωί, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δεν βγήκαν καθόλου το απόγευμα. Ο Pol Espargaro κατάφερε να βρει ένα set-up που τον βολεύει και φαίνεται να διορθώνει τα προβλήματα πρόσφυσης που τον ταλαιπωρούν στο φετινό Πρωτάθλημα, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας αλλά και του Σ/Κ!

 

Ο Ισπανός κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του από τις κατατακτήριες σχεδόν ένα δευτερόλεπτο και ήταν περίπου ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από το χρόνο του Redding, που χάρισε στον Βρετανό την pole position το Σάββατο. Εμφανώς βελτιωμένος και ο Takaaki Nakagami, έμεινε μόλις 0.130δ πίσω από τον Ισπανό και κατάφερε και αυτός να βελτιώσει το χρόνο του από το Σ/Κ. Ο Ιάπωνας προσπάθησε να βρει λύσεις για το θέμα με το συμπλέκτη που τον ταλαιπώρησε στο Κυριακάτικο αγώνα. Στην τρίτη θέση ο Esteve Rabat, ολοκλήρωσε το τρίο των Kalex που κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις.

 

Δυο Suter έσπασαν το σερί των Kalex, με τον Jordi Torres να σημειώνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον Johann Zarco. Ο Γάλλος - ο οποίος είχε πάρει το πρώτο του βάθρο την Κυριακή - είχε στη διάθεσή του νέα σέλα και φέρινγκ από την Suter. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έπεσε θύμα της βροχής, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη θέση, έχοντας ένα νέο ψαλίδι στη διάθεσή του για να δοκιμάσει και ολοκληρώνοντας μόλις εννιά γύρους.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το τεστ στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Mugello Test

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: O Marquez μ' αντέγραψε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA