• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: O Marquez μ' αντέγραψε!
Αυτό οπωσδήποτε έκανε τα πράγματα πιο εύκολα
Νέα 05/06/2013 - 11:20

Ο Dani Pedrosa προέβη σε δηλώσεις αποκαλύπτοντας ότι ο Marc Marquez αντέγραψε τις ρυθμίσεις του στον αγώνα του Mugello! Είναι γεγονός ότι ο 20χρονος αναβάτης του HRC έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα, κάτι που δεν αρέσει στον δεύτερο πέρυσι Pedrosa, ο οποίος βλέπει τον νεαρό να κερδίζει έδαφος όχι μόνο μέσα στις πίστες, αλλά και εκτός. Άλλωστε και την Κυριακή όταν έπεσε, ήταν ήδη μπροστά του...

 

"Ο αγώνας που έκανε ο Marc ήταν απίστευτος, ειδικά μετά τη σφοδρή πτώση που είχε την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο δεν ήταν καλά", σχολίασε ο Ισπανός σε ραδιόφωνο της Καταλονίας. "Όπως ξέρουμε όμως, αντέγραψε τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας μου! Του έδωσαν όλα τα δεδομένα που είχαμε συγκεντρώσει για να βελτιωθεί η πρόσφυση και αυτό οπωσδήποτε έκανε πιο εύκολα τα πράγματα".

 

Ο Pedrosa αγωνίζεται 8 συνεχόμενα έτη πάνω στην RCV, την ώρα που ο ομόσταυλός του είναι rookie και ενώ είναι βέβαιο ότι οι πληροφορίες στα γκαράζ μοιράζονται, στην προκειμένη περίπτωση αυτό δεν είναι αμφίδρομο. Ο 20χρονος πάντως έχει παραδεχτεί ότι θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί από τους αντιπάλους του: "Για μια ακόμη φορά ακολούθησα τον Dani κι έμαθα πολλά μυστικά που μπορώ να χρησιμοποιήσω στους επόμενους αγώνες", παραδέχτηκε, κάτι που είχε συμβεί στο Κατάρ και στο Τέξας. Το ίδιο έκανε και στις κατατακτήριες με τον Rossi, δηλώνοντας: "Ήθελα κάποιον που ξέρει καλά το Mugello για να μελετήσω τις γραμμές και ο καλύτερος ήταν ο Valentino".

 

Από τα παραπάνω γίνεται εύλογα αντιληπτό ότι ο Pedrosa αρχίζει ήδη να νιώθει την πίεση από τον Marquez, σε μια χρονιά όπου η Honda έχει ένα μικρό, αλλά υπαρκτό, προβάδισμα έναντι της Yamaha. Ο Dani έχει ξεκινήσει δυνατά τη χρονιά, προηγείται στη βαθμολογία και - το κυριότερο - δεν έχει τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν. Ο ίδιος βλέπει ότι φέτος είναι η ευκαιρία του να πάρει τον πρώτο του Τίτλο, ωστόσο "αγκάθι" σε αυτή του την προσπάθεια δεν είναι μόνο ο Lorenzo, αλλά και ο ενθουσιώδης ομόσταυλός του. Άλλωστε, ήταν πιο γρήγορος από αυτόν, έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις...!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Mugello Test

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Biaggi πάνω στην GP13!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA