• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Biaggi πάνω στην GP13!
Θα οδηγήσει την Ducati στο αυριανό τεστ
Νέα 05/06/2013 - 11:05

Αύριο και την Παρασκευή οι εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati θα κάνουν ιδιωτικές δοκιμές στο Mugello, με τους δοκιμαστές της ομάδας να είναι από σήμερα στην ιταλική πίστα. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή ήδη από το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο αυτό που δεν είχε αποκαλυφθεί είναι το γεγονός ότι στο Mugello θα δώσε το παρόν και ο Max Biaggi, με τον Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή των SBK να δοκιμάζει την GP13!

 

Ο Ιταλός θέλει πολύ να βρεθεί και πάλι πάνω σε μοτοσυκλέτα και αυτό αποδεικνύουν οι πρόσφατες φήμες για έκτακτη συμμετοχή του στο γύρο της Monza για τα SBK και για το ενδεχόμενο να γίνει δοκιμαστής της Ducati Alstare (SBK) κάτι που ήθελε πολύ ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Francis Batta. Εν τέλει στην Monza δεν αγωνίστηκε και η δεύτερη περίπτωση αποκλείστηκε προφανώς από τα μεγάλα κεφάλια στην Ducati, προς απογοήτευση του Βέλγου μάνατζερ.

 

Να σημειώσουμε ότι ο "Ρωμαίος Αυτοκράτορας" δεν έχει ανέβει σε πρωτότυπη μοτοσυκλέτα από το 2005 και δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τα ελαστικά της Bridgestone. Ήδη τα νέα κυκλοφορούν σε όλο το internet και πολλοί είναι αυτοί που μιλούν ακόμα και για ενδεχόμενη επιστροφή του Ιταλού στους αγώνες! Για την ώρα, το βέβαιο είναι ότι θα συμμετάσχει στις δοκιμές στο Mugello αύριο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους χρόνους που θα σημειώσει!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: O Marquez μ' αντέγραψε!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Paddock girls

Χορηγοί