• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Κλειδί το δυνατό φρενάρισμα!
Το μεγάλο πλεονέκτημα της Desmosedici
Νέα 15/05/2013 - 11:34

Μετά τις δυο ημέρες δοκιμών στο Mugello, ο Nicky Hayden ταξιδεύει προς την Γαλλία για να συμμετάσχει στον τέταρτο γύρο του Πρωταθλήματος, σε μια πίστα με τις δικές τις ιδιαιτερότητες, που περιλαμβάνει αρκετά σημεία δυνατού φρεναρίσματος, που ταιριάζουν με κάποια από τα χαρακτηριστικά της Desmosedici.

 

Πάντως, ο Αμερικανός άσος της Ducati δεν συγκαταλέγει το Le Mans ανάμεσα στις αγαπημένες του πίστες, ελπίζει όμως να έχει μια αξιόλογη παρουσία αυτό το Σ/Κ, χωρίς να αντιμετωπίσει επιπρόσθετα προβλήματα με τον τραυματισμένο του καρπό. "Ξεκουραστήκαμε για μερικές ημέρες μετά την πολυάσχολη εβδομάδα που είχαμε...", ξεκίνησε να λέει ο Nicky. "Δυσκολεύομαι στο Le Mans, ωστόσο ένα από τα χαρακτηριστικά της πίστας είναι τα δυνατά φρεναρίσματα, που είναι και το δυνατό σημείο της Desmosedici. Ο καρπός μου έχει βελτιωθεί και - παρά το ότι δεν είναι τελείως καλά - ελπίζω να πονάω λιγότερο στην Γαλλία. Ελπίζω να το διασκεδάσουμε και να κάνουμε έναν καλό αγώνα!

 

Να σημειώσουμε ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006, Nicky Hayden, δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στην γαλλική πίστα!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Poncharal απαντά στις φήμες για τον Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Καλή για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα