• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Καλή για την Ducati
Ακόμα καλύτερη για εμένα!
Νέα 15/05/2013 - 10:08

Ο επόμενος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP διεξάγεται στο Le Mans, σε μια πίστα - όπως τονίζει ο Andrea Dovizioso - ευνοϊκή προς την Ducati του αλλά και προς τον ίδιο! Παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός αναβάτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σ' αυτή πάνω στην Desmosedici, κατά το παρελθόν έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην Γαλλία κατακτώντας την πρώτη pole position της καριέρας του - το 2003 στα 125cc - καθώς και δυο βάθρα τα επόμενα χρόνια, το 2010 και το 2011.

 

Μια ημέρα μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα στην Jerez, ο Dovi - μαζί με τον ομόσταυλό του Nicky Hayden - είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και την εργαστηριακή GP13.1, ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε και στο διήμερο τεστ που έκανε η ομάδα στο Mugello, οδηγώντας την κανονική του μοτοσυκλέτα. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του τέταρτου γύρου, ο Dovizioso αντλεί αισιοδοξία για μια καλή παρουσία στο Le Mans, τόσο χάρη στην παράδοση που έχει ο ίδιος εκεί, όσο και στο γεγονός ότι η Ducati πέρυσι - με αναβάτη τον Valentino Rossi - είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο βρεγμένο!

 

"Οι συνθήκες στο Le Mans είναι πάντα ιδιαίτερες, εν μέρει διότι πιθανότατα θα βρέχει!", δήλωσε ο Andrea. "Όπως και να έχει, είναι μια καλή πίστα για την Ducati και ιδιαίτερα καλή για εμένα! Πρέπει να πάμε εκεί με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και να δούμε αν θα έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε που ακριβώς μπορούμε να βελτιωθούμε. Για την ώρα πάντως, δεν πρέπει να μας απασχολεί το τελικό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Κλειδί το δυνατό φρενάρισμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Με οδηγό την εμπειρία!

Χορηγοί