• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Poncharal απαντά στις φήμες για τον Crutchlow
"Η Yamaha και ο Pol Espargaro έχουν σίγουρα μιλήσει"
Νέα 15/05/2013 - 12:37

Πρόσφατα κάναμε αναφορά στις φήμες που θέλουν τον Crutchlow να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Tech 3 στο τέλος της σεζόν και τη θέση του να παίρνει ο Pol Espargaro, ο μικρός αδερφός του Aleix, που αγωνίζεται στην Moto2.

 

Λίγες ώρες μετά τη σχετική αποκάλυψη που έκανε ο Βρετανός άσος της Monster Yamaha Tech 3, το αφεντικό της ομάδας, Herve Poncharal, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο site του Πρωταθλήματος, δηλώνοντας: "Ουδέποτε μίλησα στον Espargaro εκ μέρους της Tech 3", ωστόσο παραδέχτηκε ότι: "Είναι βέβαιο ότι η Yamaha και ο Pol Espargaro έχουν συνομιλήσει" και ότι το MotoGP είναι: "... η λογική του επιλογή για τη συνέχεια".

 

Δεδομένου ότι οι τέσσερεις θέσεις στην Honda είναι καλυμμένες και την επόμενη χρονιά, είναι προφανές - σύμφωνα με τον Poncharal - ότι ο Espargaro συζητά με την Yamaha για μια θέση στην ομάδα. "Δεν γνωρίζω το πόσο έχουν προχωρήσει οι συνομιλίες, αν έχει συμφωνηθεί κάτι, ή αν πρέπει να ξεπεραστούν κάποια ζητήματα. Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι η Yamaha έχει τέσσερεις μοτοσυκλέτες, το συμβόλαιο του Crutchlow λήγει φέτος και ο Espargaro θα μπορούσε να πάρει τη θέση του", τόνισε το αφεντικό της Tech 3 και συνέχισε: "Αγαπώ τον Cal και λέγοντάς του αυτά που ξέρω, του δίνω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ώστε να βρει την καλύτερη λύση για τον ίδιο, είτε να μείνει στην Yamaha, είτε να πάει κάπου αλλού".

 

"Πέρυσι μου είχε πει ότι προτεραιότητά του θα ήταν η Ducati, αν είχε τη δυνατότητα, όπως άλλωστε και ο Andrea, μιας και οι δυο τους ήθελαν εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Η Ducati επέλεξε τελικά τον Dovizioso κι έτσι ο Cal έμεινε, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο, ώστε να είναι και πάλι διαθέσιμος το 2013 και να προσπαθήσει να γίνει εργοστασιακός, που είναι και το όνειρό του". Οι μόνες επιλογές του Crutchlow για να βρεθεί σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, είναι στη θέση του Hayden - το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν με την Ducati - ή με την Suzuki, αν τελικά η τελευταία επανέλθει στο MotoGP το 2014.

 

Τέλος και αναφορικά με τη μοτοσυκλέτα που έχει στη διάθεσή του ο Βρετανός αναβάτης στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Poncharal υπογράμμισε ότι: "... είναι πολύ, πολύ κοντά στις αντίστοιχες των εργοστασιακών αναβατών!"

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Το ξέρατε;

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Κλειδί το δυνατό φρενάρισμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα