• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Με οδηγό την εμπειρία!
Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όλο το Σ/Κ
Νέα 14/05/2013 - 17:28

Με ανεβασμένη ψυχολογία φτάνει στη Γαλλία ο Dani Pedrosa, με τον Ισπανό αναβάτη να κατακτά την πρώτη του νίκη στον προηγούμενο γύρο, μέσα στην Ισπανία, ξεκινώντας δυναμικά τον αγώνα από τη δεύτερη θέση και προσπερνώντας όμορφα τον μεγάλο του αντίπαλο, Jorge Lorenzo, κάνοντας έναν μοναχικό αγώνα μπροστά.

 

Η νέα πρόκληση ακούει στο όνομα Le Mans για τον αναβάτη της Honda, εκεί όπου δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που κατόρθωσε τρεις φορές στις μικρότερες: το 2003 στα 125cc και το 2004-2005 στα 250cc. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Dani έχει συνολικά έξι βάθρα στην γαλλική πίστα.

 

Dani Pedrosa: "Μετά από ένα φανταστικό Σ/Κ στην Jerez κι ένα παραγωγικό τεστ την Δευτέρα, ανυπομονώ να βρεθούμε στο Le Mans. Είχα καλά αποτελέσματα στο παρελθόν και μ' αρέσει αρκετά η πίστα, έτσι εύχομαι να δουλέψει καλά και η μοτοσυκλέτα εκεί. Τα πράγματα στο Le Mans μπορεί να γίνουν δύσκολα και περίπλοκα εξαιτίας του καιρού, ωστόσο έχω ξαναβρεί την καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα και δουλεύω καλά με τους μηχανικούς μου. Θα πάω στην Γαλλία με στόχο να εκμεταλλευτώ την εμπειρία μου και να παραμείνω συγκεντρωμένος όλο το Σ/Κ!"

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Καλή για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Με σύμμαχο την παράδοση ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα