• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με σύμμαχο την παράδοση ο Rossi!
"Να τα πάμε ακόμα καλύτερα με την Μ1"
Νέα 14/05/2013 - 16:56

Την καλή παράδοση των M1 στο Le Mans θέλει να εκμεταλλευτεί ο Valentino Rossi, με τέσσερεις οδηγούς της Yamaha να έχουν επικρατήσει στην Γαλλία στα πέντε τελευταία GP που έγιναν εκεί. Παράλληλα, ήταν στο Le Mans που ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής πέτυχε την καλύτερή του θέση στα δυο χρόνια παρουσίας του στην Ducati, κάνοντας έναν δυνατό αγώνα και μένοντας πίσω μόνο από τον νυν ομόσταυλό του.

 

Φέτος, ο Rossi ξεκίνησε ενθαρρυντικά τη χρονιά κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, ενώ τερμάτισε έκτος και τέταρτος σε Austin και Jerez αντίστοιχα. "Το Le Mans είναι μια καλή πίστα για εμένα, ειδικά γιατί τα τελευταία δυο χρόνια έχω κατακτήσει το βάθρο εκεί τόσο στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό", τόνισε ο Ιταλός της Yamaha. "Ελπίζουμε να επαναλάβουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να τα πάμε ακόμα καλύτερα με την Yamaha, διότι είναι μια πίστα που ταιριάζει στις M1".

 

"Ο καιρός θα έχει βαρύνουσα σημασία στην Γαλλία, επειδή συνήθως εκεί είναι άσχημος. Μπορεί να κάνει κρύο και να βρέχει, οπότε θα δούμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά, όπως σε κάθε αγώνα, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τον καιρό και τις συνθήκες πίστας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα".

 

Ενώ ο Jorge Lorenzo θα χρησιμοποιήσει το νέο πλαίσιο της Yamaha στην M1 του, ο Vale - μετά και τις δοκιμές της Δευτέρας που έγιναν στην Jerez - φαίνεται να προτιμά το παλιό πλαίσιο.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Με οδηγό την εμπειρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Έχουμε μεγάλο κίνητρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα