• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Έχουμε μεγάλο κίνητρο!
Ανυπομονώ για τον αγώνα στην Γαλλία!
Νέα 14/05/2013 - 15:56

Ο Jorge Lorenzo θέλει να αφήσει πίσω του τον προηγούμενο γύρο, όταν ξεκινώντας από την pole position δεν κατάφερε να φτάσει το ρυθμό του Dani Pedrosa, ενώ στη συνέχεια έχασε και τη δεύτερη θέση από τον επιθετικότατο Marc Marquez. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο Lorenzo έρχεται στο Le Mans όντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερεις βαθμούς πίσω από τον Marquez.

 

"Τώρα πάμε στην Γαλλία, στο Le Mans, μια ιδιαίτερη πίστα, πολύ διαφορετική από την Jerez", τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί κι έχω μεγάλο κίνητρο μετά το αποτέλεσμα στην Jerez. Περιμέναμε περισσότερα εκεί, αλλά δυσκολευτήκαμε πιο πολύ απ' όσο περιμέναμε εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης στην πίστα. Ευτυχώς στο τεστ που ακολούθησε, δουλέψαμε πολύ και λύσαμε τα μικροπροβλήματα. Τότε συνειδητοποιήσαμε ποια ήταν τα κυριότερα προβλήματα που είχαμε την Κυριακή".

 

Στο τεστ που ακολούθησε του αγώνα, ο Lorenzo δοκίμασε και το νέο πλαίσιο της M1 και - σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του - πιθανότατα θα το χρησιμοποιήσει στη Γαλλία. Θυμίζουμε ότι ο Lorenzo είχε κερδίσει τον περσινό αγώνα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Valentino Rossi και στην τρίτη τον Casey Stoner.

 

Επόμενο άρθρο »

Με σύμμαχο την παράδοση ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ξεκινάμε από το μηδέν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα