• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ξεκινάμε από το μηδέν!
Έτοιμος για το γύρο της Γαλλίας ο Ισπανός
Νέα 14/05/2013 - 14:32

Ο εντυπωσιακός rookie του HRC, Marc Marquez, θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα, με μια δυνατή εμφάνιση και στην Γαλλία που θα του δώσει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο 20χρονος αναβάτης έχει τρία στα τρία βάθρα μέχρι στιγμής, ενώ κατέκτησε και τη νίκη στο Τέξας, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους των αγώνων μοτοσυκλέτας, οι οποίοι στο πρόσωπό του βλέπουν έναν σπουδαίο αναβάτη ο οποίος προσφέρει θέαμα και αναμένεται να κυριαρχήσει στα πρωτοσέλιδα για τα επόμενα χρόνια. Ποιός άλλωστε έχει ξεχάσει την επίθεσή του στον Jorge Lorenzo, στην τελευταία στροφή του αγώνα της Jerez, όταν και την τελευταία στιγμή πήρε τη δεύτερη θέση από τον συμπατριώτη του; Μια κόντρα δείχνει να ξεκινάει και οπωσδήποτε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και στην Γαλλία.

 

Στις δηλώσεις του πάντως, ο Ισπανός ακολουθεί την ίδια τακτική, των χαμηλών τόνων και των μετρημένων λόγων: "Πάμε στο Le Mans και ξεκινάμε πάλι από το μηδέν, καθώς δεν έχουμε κάνει καθόλου τεστ εκεί", σχολίασε. "Θα βάλω τα δυνατά μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να μην βρέχει για να προετοιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα στο στεγνό. Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε το σωστό set-up. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ώρα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, καθώς οι πίστες που ακολουθούν είναι άγνωστες για μένα στο MotoGP. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στην αρωγή της Honda και των μηχανικών που μου έδωσαν".

 

Να σημειώσουμε ότι ο Marquez έχει μέτρια αποτελέσματα στην πίστα της Γαλλίας, ωστόσο πήρε ένα βάθρο το 2010 (125cc) και μια νίκη το 2011 (Moto2).

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Έχουμε μεγάλο κίνητρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Φόρος τιμής στον "JCO"

Χορηγοί