• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοίνωση-απολογία από τον Barbera
Έξι μήνες κοινωνικής εργασίας στον Ισπανό
Νέα 14/05/2013 - 10:56

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Hector Barbera, ο αναβάτης της Avintia Blusens, διαπληκτίστηκε με την κοπέλα του και η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια, με την 23χρονη να καταλήγει στο νοσοκομείο με μερικούς μώλωπες, ενώ και ο Ισπανός άσος έφερε μικροτραυματισμούς στο σώμα του. Η υπόθεση επιλύθηκε αστραπιαία από ένα δικαστήριο ενδοοικογενειακής βίας της Ισπανίας, το οποίο και επέβαλε ποινή και στους δυο εμπλεκομένους. Συγκεκριμένα, ο Barbera υποχρεώνεται σε έξι μήνες κοινωνικής εργασίας.

 

Ο Ισπανός αναβάτης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση-απολογία, υπογραμμίζοντας τη δυσαρέσκειά του από το γεγονός ότι του φέρθηκαν άδικα τόσο τα μέσα ενημέρωσης, όσο και οι οπαδοί που δεν γνώριζαν όλη την αλήθεια.

 

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως έχει η κατάσταση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στις 9 Μαΐου. Προφανώς και δεν είμαι υπερήφανος για αυτό που συνέβη και θέλω να ζητήσω συγγνώμη τόσο στην οικογένειά μου, όσο και στους φίλους και τους μηχανικούς μου.

 

Μετά τις καταγγελίες για το συμβάν, ακολουθήσαμε αυτά που προβλέπει ο νόμος για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Στο δικαστήριο και τα δυο μέρη ζήτησαν και ελέγχθηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος και επιβεβαίωσε τους τραυματισμούς μου. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να επεκταθώ με περισσότερες λεπτομέρειες, αρκεί να πω ότι και οι δυο μας αποδεχτήκαμε την απόφαση του δικαστηρίου.

 

Δέχτηκα άδικο πόλεμο με κρίσεις και γνώμες που απέχουν από την πραγματικότητα, όλα βασισμένα σε φήμες που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν. Στην οικογένειά μου είμαστε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, που μεγαλώσαμε μαζί μαθαίνοντας τις αξίες του σεβασμού, της δικαιοσύνης και της αγάπης. Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν να τραυματίσω ή να χτυπήσω τον οποιονδήποτε, είτε άντρα είτε γυναίκα. Καταδικάζω με σθένος κάθε είδους βίας ή κακομεταχείρισης προς τον οποιονδήποτε.

 

Για μένα το συμβάν θεωρείται λήξαν και θέλω να αφιερώσω όλες μου τις προσπάθειες στην αθλητική μου καριέρα, όπως και κάνω μέχρι σήμερα.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Γαλλία

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Καταργείται η Monza;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα