• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Καταργείται η Monza;
Θα φύγει η ιταλική πίστα από το ημερολόγιο αγώνων;
Νέα 13/05/2013 - 16:33

Η Monza ήταν από τις τελευταίες πίστες η συμμετοχή των οποίων επιβεβαιώθηκε στο φετινό Πρωτάθλημα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η Dorna δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ιστορική πίστα, για λόγους ασφαλείας!

 

Είναι προφανές ότι οι αγώνες στον "Ναό της Ταχύτητας" έχουν γίνει επικίνδυνοι, με τους αναβάτες να πιάνουν απίστευτα χιλιόμετρα πάνω στις μοτοσυκλέτες τους! Μάλιστα οι τελικές των Sylvain Guintoli και Eugene Laverty το Σ/Κ που μας πέρασε, έφτασαν τα 337χαω! Οι αντιδράσεις των αναβατών, στο άκουσμα αυτής της φήμης, ήταν ποικίλες και ενδεικτικά αναφέρουμε τον Fabrizio να ισχυρίζεται ότι θα ήταν ντροπή να προχωρήσει η Dorna σε κάτι τέτοιο, ενώ ο Melandri - ο οποίος νίκησε στον πρώτο αγώνα και ήρθε δεύτερος στον επόμενο - δήλωσε ότι του αρέσει η πίστα, αλλά δεν παραβλέπει τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

 

Αυτό που μένει, είναι να δούμε αν θα ξεπεραστούν ορισμένα εμπόδια ώστε να ξεκινήσουν εργασίες στην πίστα για να γίνει πιο ασφαλής στο μέλλον για τους οδηγούς. Άτεγκτη είναι η στάση του συμβουλίου της πόλης, που δεν θέλει να παραχωρηθεί κι άλλο έδαφος στην πίστα.

 

Επόμενο άρθρο »

Ανακοίνωση-απολογία από τον Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα