• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Γαλλία
Προβάδισμα για Vinales, καλές αναμνήσεις για τον Σίσση
Νέα 14/05/2013 - 11:46

Χάρη στη νίκη του στην Jerez, στον περασμένο αγώνα, ο Maverick Vinales πέρασε μπροστά στο βαθμολογικό πίνακα και πλέον ο αναβάτης της Team Calvo θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του στο Le Mans, μεγαλώνοντας τη διαφορά του από τους Salom, Rins και Jonas Folger.

 

Ο Ισπανός της Team Calvo, το μεγάλο φαβορί για πολλούς φέτος στη μικρή κατηγορία, προηγείται με 65 βαθμούς, έναντι 61 του Luis Salom. Ο τελευταίος είχε επικρατήσει στο GP του Κατάρ, με τον Alex Rins να κερδίζει στο Τέξας αλλά να χάνει πολύτιμο έδαφος στην Jerez, όταν κι έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Ένας αξιόλογος αντίπαλος για τον Vinales, θα είναι ο Jonas Folger, ο οποίος είναι τέταρτος στη βαθμολογία, αλλά με διαφορά 25 βαθμών από τον πρώτο. Αν πιστέψουμε στην παράδοση, τότε ο Γερμανός μάλλον θα βγει δεύτερος στην Γαλλία, μιας και τις τρεις προηγούμενες φορές στο Le Mans τερμάτισε πέμπτος, τέταρτος και τρίτος!

 

Ο Zulfahmi Khairrudin θα προσπαθήσει να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο φέτος, ενώ η προσοχή μας θα είναι και στον Brad Binder, ο οποίος έχει ανοδική πορεία και κατάφερε να πάρει την καλύτερή του θέση μέχρι στιγμής, τέταρτος στην Jerez. Ο Miguel Oliveira αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Mahindra Racing, όντας έβδομος στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Σίσσης (12ος με 16 βαθμούς) δείχνει να έχει την τύχη με το μέρος του φέτος, προερχόμενος από δυο Σ/Κ όπου τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχτούν πολύ χειρότερα για τον Έλληνα οδηγό, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Αυστραλίας. Πέρυσι στο Le Mans, ο Θανάσης είχε κάνει ένα τρομερό αγώνα, τερματίζοντας πέμπτος στο βρεγμένο - είχε ξεκινήσει δωδέκατος - οδηγώντας με μαεστρία την ΚΤΜ του κι εκμεταλλευόμενος τα λάθη και τις πτώσεις των αντιπάλων του. Φέτος αναμένουμε να δούμε και τον καιρό στην Γαλλία, με τις προβλέψεις να λένε ότι την Κυριακή η θερμοκρασία θα πέσει και πιθανότατα θα βρέχει.

 

Δυο έκτακτες συμμετοχές θα έχουμε αυτό το Σ/Κ, με τον Christophe Arciero πάνω σε Suter και τον Jules Danilo να μοιράζεται το γκαράζ της VDS Racing με τον Livio Loi.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza: Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακοίνωση-απολογία από τον Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα