• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Βέλη Batta κατά Ducati-Gobmeier!
Στο τέλος τα βρήκε με τον Γερμανό μάνατζερ
Νέα 13/05/2013 - 13:55

Η μια όψη του νομίσματος είναι το γεγονός ότι οι δικύλινδρες (βλ. Ducati) υστερούν σε μια πίστα όπως η ταχύτατη Monza, ωστόσο η άλλη όψη είναι το γεγονός ότι ο Troy Bayliss, πάνω στην Ducati του, είχε κερδίσει εκεί στο παρελθόν όταν το ιταλικό εργοστάσιο επένδυε πολλά στα SBK, με τους άλλους κατασκευαστές να αδιαφορούν.

 

Όταν η Ducati απέσυρε την εργοστασιακή της ομάδα από τα SBK, υποστηρίζοντας στην αρχή την Althea και στη συνέχεια την Alstare, ο Francis Batta γνώριζε ότι η πρώτη χρονιά με την ολοκαίνουργια 1199 Panigale θα ήταν δύσκολη, είχε όμως εμπιστοσύνη στο εργοστάσιο και περίμενε ότι θα είχε πιο ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ενώ θεωρούσε ότι θα εισακούγονταν και οι δικές του προτάσεις. Σε μια συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport, ο Batta - ο οποίος δεν μασά τα λόγια του - εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ducati και ειδικότερα ενάντια στον Bernhard Gobmeier, ο οποίος και έχει το γενικό πρόσταγμα στο Ducati Corse, σε μια απόπειρα να εισακουστεί.

 

"Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο! Δεν βλέπω τον Gobmeier να ενδιαφέρεται για το project των SBK, ήρθε τυχαία στην Αυστραλία, δεν έχω καμμία επαφή μαζί του και δεν έχω ιδέα για το τι σκέφτεται!", ξεκίνησε να λέει ο ιδιοκτήτης της Ducati Alstare. "Αν νομίζει ότι η Alstare θα είναι ο «κουβαλητής» που θα φέρνει τη μοτοσυκλέτα στην πίστα και θα παρέχει οκτώ «σκλάβους» να εργάζονται σ' αυτή, πλανάται πλάνην οικτράν!" ήταν μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο Batta. Όσο για το γεγονός ότι ήθελε τον Biaggi για δοκιμαστή στην Ducati, ο Βέλγος μάνατζερ υπογράμμισε: "Αν θέλει (σ.σ. ο Gobmeier) μπορώ να δημοσιεύσω τα μεταξύ μας e-mail, στα Γερμανικά, που ανταλλάξαμε στο facebook" και μετά επιτέθηκε με πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Gobmeier! "Έχει μεγάλη εμπειρία... ήταν στην BMW για δυο χρόνια με budget στα 15 εκατ. ευρώ τη χρονιά και δεν κατάφερε να κερδίσει το Πρωτάθλημα!

 

Η δημόσια επίθεση του Batta έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι δυο μάνατζερ κάθισαν στο τραπέζι για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και να κατευναστούν τα πνεύματα. Πλέον, οι φράσεις που χρησιμοποιούνται είναι "πλήρης συνεργασία" και "θα δουλέψουμε πιο στενά μαζί στο μέλλον" και μάλιστα ο Ayrton Badovini - ο Checa έχει προβλήματα με τον ώμο του - θα δώσει και αυτός το παρόν στο Mugello αύριο και μεθαύριο, στο νέο τεστ που θα κάνει η Ducati εκεί.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αυτό το Σ/Κ στην Γαλλία!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα