• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα!
Στο εξής θα παλεύω για νίκη σε κάθε αγώνα!
Νέα 13/05/2013 - 11:02

Ο Marco Melandri μπήκε και πάλι για τα καλά στη μάχη του Τίτλου, μετά τη νίκη και τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στους δυο αγώνες της Monza την Κυριακή. Ο Ιταλός δεν έκανε καλό ξεκίνημα στη σεζόν - εν μέρει και εξαιτίας προβλημάτων με τον ώμο του - ωστόσο η νίκη μέσα στην Ιταλία, του έδωσε άλλο αέρα και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

 

"Ήταν μια απίστευτη ημέρα για μένα!", υπογράμμισε γεμάτος χαμόγελα ο αναβάτης της BMW. "Το να τερματίζω εδώ, στην Monza, πρώτος και δεύτερος είναι απλά καταπληκτικό! Ο πρώτος αγώνας ήταν απίστευτος. Ήξερα ότι είχα καλό ρυθμό, παρά το ότι δυσκολευτήκαμε λίγο στις κατατακτήριες. Όταν ξεκινήσαμε, γνώριζα ότι θα ήταν δύσκολα μέχρι την τελευταία στροφή. Όταν με πέρασε ο Eugene στον τελευταίο γύρο, πίστεψα ότι δεν θα μπορούσα να τον ξαναπεράσω, διότι ήταν πολύ δυνατός στις στροφές και ξέφυγε μπροστά. Στην τελευταία όμως στροφή ήμουν κοντά και ήξερα ότι ήμουν πιο γρήγορος από τους άλλους, έτσι τον πέρασα και παρέμεινα με το γκάζι full ανοιχτό μέχρι το τέλος, αν και είχα ανοιχτεί λίγο. Μέχρι να περάσω τη γραμμή, μιλούσα στην RR μου... της έλεγα: πάμε, πάμε, πάμε! Ήταν απίστευτο!"

 

"Στα μέσα του δεύτερου αγώνα ήμουν λίγο πιο γρήγορος από τους δυο μπροστά, αλλά δεν δοκίμασα να τους περάσω. Όταν όμως ο Sylvain έκανε το λάθος τον πέρασα και στη συνέχεια προσπάθησα να φτάσω τον Eugene, αλλά ήταν μακριά. Όπως και να έχει, είμαι χαρούμενος και για τη δεύτερη θέση. Είμαι χαρούμενος διότι η καλή μου αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα έχει επιστρέψει. Μπορώ να φρενάρω και να μπαίνω στις στροφές επιθετικά και είμαι βέβαιος ότι από εδώ και στο εξής θα παλεύουμε με τους μπροστά σε κάθε αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Βέλη Batta κατά Ducati-Gobmeier!

« Προηγούμενο άρθρο

Τίτλοι τέλους για Crutchlow;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα