• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τίτλοι τέλους για Crutchlow;
Θα αντικατασταθεί από τον Espargaro;
Νέα 13/05/2013 - 10:28

Ο Cal Crutchlow τονίζει ότι ενδεχομένως δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο με την Tech 3 στο τέλος της χρονιάς, για να κάνει χώρο για τον αναβάτη της Moto2, Pol Espargaro!

 

Ο Βρετανός άσος δήλωσε στο BBC Sport ότι η Yamaha βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Ισπανό αναβάτη για να κάνει το άλμα στη μεγάλη κατηγορία και συγκεκριμένα στη δορυφορική ομάδα της. Ο Crutchlow ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Yamaha από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της Tech 3, Herve Poncharal. "Μου είπε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η Yamaha να υπογράψει με τον Pol και την πρώτη χρονιά να πάει στην Tech 3", τόνισε ο Crutchlow.

 

"Οι φήμες λένε ότι θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στην Tech 3 και θα υπογράψει δυο χρόνια συμβόλαιο με το εργοστάσιο", πρόσθεσε ο Βρετανός οδηγός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Στο Πρωτάθλημα, ο Cal είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ως ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης, πίσω από τις εργοστασιακές Honda και Yamaha. Ο Pol Espargaro ήταν δεύτερος πέρυσι στην Moto2, πίσω από τον Πρωταθλητή Marquez, ενώ πέρυσι για πρώτη φορά ακούστηκε η φήμη ότι θα πάει στην Yamaha, ως αντικαταστάτης του Crutchlow, ο οποίος και συνομιλούσε με την Ducati τότε για να καλύψει τη θέση του οδηγού στο ιταλικό εργοστάσιο, την οποία εν τέλει πήρε ο Dovizioso.

 

Εάν τα παραπάνω επαληθευτούν, τότε οι επιλογές του Crutchlow - ο οποίος επιθυμεί διακαώς μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα - θα είναι είτε ως αντικαταστάτης του Hayden στην Ducati (ο Ιταλός είναι ο μόνος από τους εργοστασιακούς το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν) είτε θα είναι ο νέος οδηγός της Suzuki (περισσότερα διαβάστε εδώ)!

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτος και πάλι ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα