• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3, Austin: ΚΑΤ
Εντυπωσιακός ο Rins, στη 10η θέση ο Σίσσης!
Νέα 20/04/2013 - 22:02

Ο Alex Rins κυριάρχησε στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, με τον 17χρονο Ισπανό να μοιράζεται την πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης με τους Luis Salom και Maverick Vinales.

 

Έχοντας υποθήκη την πρώτη θέση στα τελευταία ελεύθερα λίγο νωρίτερα, ο Alex Rins επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2:16,396 βάζοντας τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση της κατάταξης. OLuis Salom προσπάθησε να αρπάξει την pole από τον συμπατριώτη του, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ ο τρίτος της παρέας, Maverick Vinales, ήταν και ο τελευταίος που έμεινε εντός δευτερολέπτου από τον πρώτο. Οι διαφορές των αναβατών μεταξύ τους είναι μεγάλες, ελέω της νέας πίστας, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η ανταγωνιστική κατά τ' άλλα μικρή κατηγορία.

 

Εντυπωσιακός ο Jack Miller, θα ξεκινήσει τέταρτος στον αυριανό αγώνα, ενώ πιο πίσω του θα πάρει θέση ένας αποφασισμένος Jonas Folger, με τον Γερμανό να σκαρφαλώνει στην 5η θέση - από την 15η που βρισκόταν - χάρη στον τελευταίο του ταχύτατο γύρο. Ο Alex Marquez κλείνει τη δεύτερη σειρά, με την τρίτη να ανοίγουν οι Niklas Ajo, Danny Webb και Alexis Masbou. Ο Σίσσης δοκίμασε λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις στην αρχή της διαδικασίας και γρήγορα επέστρεψε στα pits για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Ο νεαρός αναβάτης κατάφερε να σκαρφαλώσει σχετικά εύκολα στην 11η θέση και στη συνέχεια, χάρη στο 2:18,951 που πέτυχε, ανέβηκε μέχρι και 6ος! Στο τέλος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη θέση αυτή και ολοκλήρωσε δέκατος, ωστόσο δείχνει - αν και ακόμα είμαστε στην αρχή του Πρωταθλήματος - ότι είναι πιο ώριμος και ξεπερνά την άσχημη περσινή του "παράδοση" να μην τα πηγαίνει καλά στις κατατακτήριες.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin KAT1&2: Marquez & Pedrosa μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Austin: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα