• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Κλειδί η πρόσφυση!
Hayden: Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολα
Νέα 20/04/2013 - 08:54

Ο Andrea Dovizioso και ο Nicky Hayden είχαν πολλή δουλειά κατά τη διάρκεια των δυο ελεύθερων διαδικασιών που ολοκληρώθηκαν χτες στην πίστα του Austin. Το δίδυμο της Ducati δεν είχε παραβρεθεί στο ιδιωτικό τεστ που είχε γίνει στην αμερικάνικη πίστα και ως εκ τούτου προσπάθησαν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους μηχανικούς τους.

 

Ο Ιταλός άσος, στην πρώτη του χρονιά με τα χρώματα της εργοστασιακής Ducati, τόνισε: "Σήμερα τα πήγαμε καλά, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Είμαι χαρούμενος διότι αν και οι συνθήκες ήταν δύσκολες, εν τούτοις δεν είμαστε μακριά από τους πρώτους. Οι καιρικές συνθήκες θα αλλάξουν κι άλλο, όμως εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα δούμε τι χρόνους θα καταφέρουμε. Η πρόσφυση είναι υψίστης σημασίας σ' αυτή την πίστα. Νόμιζα ότι θα ήταν γρήγορη, όμως δεν είναι! Υπάρχει μια μεγάλη ευθεία, αλλά σχεδόν όλες τις στροφές τις παίρνεις με δευτέρα ή τρίτη στο κιβώτιο. Όπως και να 'χει, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ!"

 

Από την πλευρά του, ο Nicky Hayden - 9ος στα δεύτερα ελεύθερα χτες - σχολίασε: "Ήταν πολύ ωραία που βγήκα και δοκίμασα την πίστα πάνω σε μια MotoGP μοτοσυκλέτα, καθώς πρόκειται για πρωτοκλασάτη πίστα κι εγκαταστάσεις. Το μεγαλύτερο θέμα μας ήταν η έλλειψη πρόσφυσης, το πρωί, με τις συνθήκες να βελτιώνονται το απόγευμα. Είχαμε κάποια προβλήματα με το πίσω μέρος και όταν το βελτιώσαμε, φορτίσαμε πολύ το μπροστινό. Γνωρίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, μιας και οι άλλοι εργοστασιακοί είχαν κάνει δοκιμές εδώ και συγκέντρωσαν αρκετά δεδομένα. Πρέπει να τους προλάβουμε, αλλά ελπίζω ότι αύριο θα τους πλησιάσουμε!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3, Austin: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καλύτερες δυστυχώς οι Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα