• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Καλύτερες δυστυχώς οι Honda
Lorenzo: Βελτιωθήκαμε, αλλά όχι αρκετά!
Νέα 20/04/2013 - 02:25

Οι χρόνοι το πρωί, στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του δεύτερου γύρου Πρωταθλήματος στο Τέξας, ήταν πολύ χαμηλοί, για να φτάσουμε στο απόγευμα, όταν η θερμοκρασία διπλασιάστηκε και οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας άρχισαν να ρίχνουν χρόνους.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση το πρωί, ενώ το απόγευμα βελτίωσε το χρόνο του περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, μένοντας όμως τέταρτος. "Το πρωί ήμασταν κοντά σε σχέση με τους αντιπάλους μας, αλλά το απόγευμα - με την πίστα να είναι σε καλύτερη κατάσταση - εκείνοι βελτιώθηκαν περισσότερο από εμάς. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις βελτιωμένες συνθήκες πίστας. Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα γα να κερδίσουμε μερικά δευτερόλεπτα. Βελτιωθήκαμε, αλλά όχι ακόμα όσο θα έπρεπε!".

 

Ο Valentino Rossi βελτίωσε τη θέση του στις ΕΔ2, ανεβαίνοντας μια θέση από την 5η στην 4η, ενώ παράλληλα έριξε εντυπωσιακά το χρόνο του κατά τέσσερα δευτερόλεπτα. "Μέσω των δυο διαδικασιών βελτιωθήκαμε αρκετά και μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στον Jorge. Δυστυχώς οι Honda είναι πολύ γρήγορες, κάτι που το γνωρίζαμε κι από το τεστ. Ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά ειδικά ο Marquez και ο Pedrosa είναι πολύ γρήγοροι. Παράλληλα και ο Bradl είναι πιο γρήγορος από εμάς εδώ! Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι" 

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Κλειδί η πρόσφυση!

« Προηγούμενο άρθρο

Το 1-2 την πρώτη ημέρα οι Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα