• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3, Austin: ΕΔ3
Ο Rins στην κορυφή, 8ος ο Σίσσης!
Νέα 20/04/2013 - 18:23

Ο Alex Rins είναι ο αναβάτης που αποκτά το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει των κατατακτηρίων σήμερα το απόγευμα, μιας και ο οδηγός της Estrella Galicia κατάφερε να γράψει το όνομά του στην κορυφή των τελευταίων ελεύθερων δοκιμών!

 

Πράγματι, το πρωί - ώρα Τέξας - οι αναβάτες της Moto3 είχαν στη διάθεσή τους τα τελευταία 40 λεπτά δοκιμών, πριν τις κατατακτήριες, με τα επίπεδα πρόσφυσης να παραμένουν χαμηλά. Ο Rins σημείωσε στο τέλος τον καλύτερό του γύρο, 2:17,602, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα εμπόδια των συμπατριωτών του, Luis Salom, Maverick Vinales και Efren Vazquez. Τέσσερεις Ισπανοί στις πρώτες θέσεις, με τον Romano Fenati να σπάει αυτό το σερί, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση.

 

Ο ρυθμός του Rins ήταν πολύ καλός και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη διαφορά του από τον δεύτερο (0,979δ), ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο τέταρτος (Vazquez) έμεινε πάνω από δυο δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Γεγονός είναι ότι από την 4η και μέχρι την 13η θέση, υπήρχε μια σχετική ισορροπία στις διαφορές των οδηγών μεταξύ τους. Εκτός τριάδας έμεινε ο Jonas Folger, με τον Jakub Kornfeil να ακολουθεί στην 7η θέση. Σημαντική πρόοδο έκανε ο δικός μας, Θανάσης Σίσσης, ο οποίος φαίνεται ότι βρήκε ένα set-up που του ταιριάζει στην αμερικάνικη πίστα και κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στη δεκάδα, στην 8η θέση! Μάλιστα, 3 λεπτά πριν το τέλος πέρασε 4ος και κράτησε για λίγα λεπτά αυτή τη θέση προτού πέσει στην 8η. Ο Θανάσης έριξε κι άλλο το χρόνο του σε σχέση με χτες (2:22,209 - 2:19,616) μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά του από την κορυφή στα 2,5δ! Τη δεκάδα έκλεισαν ο Φιλανδός Niklas Ajo και ο εξάδελφος του Vinales, Isaac.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!  

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ΕΔ3: Αντεπίθεση Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Κλειδί η πρόσφυση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα