• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το 1-2 την πρώτη ημέρα οι Honda!
Κυριάρχησαν οι Marquez και Pedrosa
Νέα 20/04/2013 - 01:56

Το πρωί, τα επίπεδα πρόσφυσης στην πίστα του Austin ήταν πολύ μέτρια, με το δίδυμο της Honda να δείχνει το καλό του πρόσωπο το απόγευμα, στα δεύτερα ελεύθερα. Οι δυο Ισπανοί του HRC ήταν οι μόνοι που έκαναν χρόνους στα 2:05, ενώ 14 λεπτά πριν το τέλος φόρεσαν ένα νέο μαλακό πίσω ελαστικό και έβαλαν φωτιά στο χρονόμετρο, κατακτώντας τις δυο πρώτες θέσεις.

 

Ο Marc Marquez κυριάρχησε σήμερα στην πίστα του Τέξας, απολαμβάνοντας την κορυφή στην κατάταξη με τους χρόνους, αφού κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του πάνω από 3,5δ! "Η πρώτη ημέρα ήταν θετική!", ξεκίνησε να λέει ο Marquez. "Κάναμε τον καλύτερο χρόνο και αυτό είναι σημαντικό, αν και είμαστε ακόμα στα ελεύθερα. Πιστεύω ότι κλειδί σ' αυτό το GP θα είναι τα επίπεδα πρόσφυσης, τα οποία και συνεχώς θα βελτιώνονται. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό, όπως και το θέμα με τη θερμοκρασία. Πρέπει να βρούμε το κατάλληλο ελαστικό για κάθε διαδικασία και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έχοντας στο νου μας τον κυριακάτικο αγώνα!"

 

Ο Dani Pedrosa δεν ξεκίνησε καλά στα πρώτα ελεύθερα, σήμερα το πρωί., ωστόσο το απόγευμα η βελτίωση του Ισπανού ήταν αρχοντική, ρίχνοντας το χρόνο του περίπου πέντε δευτερόλεπτα! "Δύσκολη πρώτη ημέρα", δήλωσε ο Pedrosa. "Η πίστα δεν είχε πρόσφυση το πρωί και πιστεύω ότι όλοι οι αναβάτες είχαν θέμα με το να γέρνουν τις μοτοσυκλέτες τους στις στροφές. Το πρωί τα ελαστικά καταπονήθηκαν, όμως το απόγευμα η κατάσταση βελτιώθηκε. Στη δεύτερη διαδικασία οδήγησα καλύτερα κι ελπίζω τα επίπεδα πρόσφυσης να αυξηθούν στη συνέχεια και μαζί τους βελτιωθούμε κι εμείς"  

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καλύτερες δυστυχώς οι Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Austin: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα