• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Austin: ΕΔ2
Σε ελεύθερη πτώση οι χρόνοι, 1ος ο Redding!
Νέα 20/04/2013 - 00:37

Μετά την διερευνητική πρώτη διαδικασία του πρωϊνού (ώρα Τέξας), ο Scott Redding βελτιώθηκε αισθητά και από την 23η θέση έκανε άλμα προς την κορυφή, σταματώντας το χρονόμετρο στα 2:12,481 σχεδόν τρία δευτερόλεπτα από τον καλύτερο χρόνο σήμερα το πρωί! Βέβαια, απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός ότι αυτό το κατάφερε σε μια καθαρή πίστα, μετά το πέρασμα των αναβατών της Moto3 και του MotoGP, λίγο νωρίτερα.

 

Με διαφορά σχεδόν στα τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου, ο Simeon ανέβηκε στη δεύτερη θέση, αφήνοντας για 42 χιλιοστά πίσω του τον Johann Zarco, ο οποίος για αρκετά λεπτά κρατούσε την πρώτη θέση. Ο Nico Terol, ο αναβάτης που είχε πρωτεύσει το πρωί στα πρώτα ελεύθερα, ολοκλήρωσε στην 4η θέση, με τον Simone Corsi να μπαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στην πεντάδα. Επόμενος ήταν ο Mika Kallio, αφήνοντας πιο πίσω, στην έβδομη θέση, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Pol Espargaro.

 

Ο Mike di Meglio, το ξεκίνημα του οποίου ήταν μάλλον απογοητευτικό στο Κατάρ, έδειξε καλό ρυθμό σήμερα, κατακτώντας την 8η θέση. Τη δεκάδα κλείνουν οι Esteve Rabat και Dominique Aegerter. Να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι δέκα, είχαν διαφορά μεταξύ τους που δεν ξεπέρασε τα οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Sandro Cortese, έμεινε στην 21η θέση, ενώ ο τραυματίας Luthi, ο οποίος επιστρέφει στη δράση σε χρόνο ρεκόρ, ήταν 27ος και αύριο θα αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στον Κυριακάτικο αγώνα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ2, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Το 1-2 την πρώτη ημέρα οι Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ΕΔ2: Ο Marquez 1ος με διαφορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα