• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ΕΔ2: Ο Marquez 1ος με διαφορά
Ο “μικρός” διέλυσε το συναγωνισμό
Νέα 19/04/2013 - 23:48

Καθώς η πίστα του Austin αποκτούσε πρόσφυση οι Honda “γυρνούσαν” σε δικό τους ρυθμό και ειδικά ο 20χρονος Marc Marquez που κατέβαζε συνεχώς χρόνους, για να σταματήσει το χρονόμετρο στο 2:05.031 και να πάρει την πρώτη θέση με τεράστια διαφορά 0.554 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa. 

O Stefan Bradl έγραψε το όνομά του στην τρίτη θέση, όμως έκανε μόνο ένα γρήγορο γύρο, ενώ οι Jorge Lorenzo & Valentino Rossi που ακολούθησαν ήταν λίγο πιο σταθεροί. Όμως η διαφορά του 1.6 – 1.8 δευτερόλεπτα αντίστοιχα από την κορυφή, δείχνει το μεγάλο πρόβλημα που έχει η Yamaha στη συγκεκριμένη πίστα με τις 5 πολύ κλειστές στροφές από τις οποίες στην έξοδο επιταχύνουν άγρια οι μοτοσυκλέτες και εκεί το μαγικό κιβώτιο του HRC κάνει τη διαφορά και βάζει τους Ιάπωνες σχεδιαστές της Yamaha σε πίεση να παρουσιάσουν σύντομα το δικό τους.

Ο Cal Crutchlow επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση με τον 6ο χρόνο, πολύ κοντά στον Rossi, σε μια πίστα που είδε για πρώτη φορά σήμερα το πρωί.

O Andrea Dovizioso επιβεβαίωσε από τη μεριά του ότι η Ducati μπορεί να περιμένει από αυτόν κάτι καλό για το μέλλον, αφού είναι σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον Hayden, που έστω με Panigale R, ήξερε την πίστα καλύτερα από τον Ιταλό.

O Alvaro Bautista ακολούθησε στην 8η θέση, μπροστά από τον Nicky Hayden που ψάχνεται με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του.

Μια ακόμη Ducati, αυτή του Ben Spies, κλείνει την πρώτη δεκάδα, με διαφορά όμως 3'' από τον πρώτο.

 

Ο Aleix Espargaro για άλλη μια φορά έδειξε το πόσο καλός οδηγός είναι, σημειώνοντας τον 11ο χρόνο, παρά τη διαφορά των σχεδόν 24χλμ/ώρα στην ευθεία και την υστέρηση περίπου 40 ίππων σε γκάζι!

Στον τομέα των τελικών ταχυτήτων η Honda του Pedrosa ήταν και πάλι ταχύτερη με 340.1χλμ/ώρα, έναντι 334.3 της Yamaha του Lorenzo και 335.1 της Ducati του Iannone.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2, Austin: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Austin: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα