• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Austin: ΕΔ2
Έπεσαν οι χρόνοι, 1ος ο Vinales, 23ος ο Σίσσης
Νέα 19/04/2013 - 22:37

Το κρύο αεράκι που άρχισε να φυσάει στην πίστα του Austin, άφησε αδιάφορους τους αναβάτες και τις ομάδες τους, μιας και η πρόγνωση για το υπόλοιπο Σ/Κ μιλά για σταθερή βελτίωση στις καιρικές συνθήκες. Στα δεύτερα ελεύθερα σήμερα, οι αναβάτες της Moto3 έδειξαν ότι αρχίζουν να μαθαίνουν σιγά-σιγά τα μυστικά της πίστας με τις 20 στροφές, ρίχνοντας - όπως ήταν αναμενόμενο - αρκετά τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί.

 

Ο Maverick Vinales ανέλαβε τα ηνία στα δεύτερα ελεύθερα, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο (2:18,254) παρά το τραυματισμένο του χέρι από την πτώση που είχε στις δοκιμές της Jerez. Πίσω του, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Alex Rins, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Luis Salom. Πολύ καλός ο Πορτογάλος Miguel Oliveira, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, με τον κυρίαρχο των πρώτων ελεύθερων, Romano Fenati, να υστερεί κάπως σε σχέση με τους πρώτους, πέφτοντας στην 5η θέση, 1,5δ περίπου πίσω από τον πρώτο.

 

Ο Jonas Folger κατάφερε να πλασαριστεί στην 6η θέση, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει δυνατά όπως ξεκίνησε στο Κατάρ, όπου και πήρε την 5η θέση στον αγώνα. Τους πρώτους δέκα έκλεισαν οι Isaac Vinales, Alex Marquez, Danny Webb και Jack Miller. Ο Σίσσης παρουσιάστηκε βελτιωμένος, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών της μικρής κατηγορίας, πετυχαίνοντας πάλι στο τέλος τον καλύτερό του χρόνο: 2:22,209. Αν και βελτιωμένος, εν τούτοις υστερεί σημαντικά από την κορυφή, με τη διαφορά του από τον πρώτο να είναι σχεδόν τέσσερα δευτερόλεπτα.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι από τα δεύτερα ελεύθερα, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ΕΔ2: Ο Marquez 1ος με διαφορά

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Austin: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα