• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Austin: ΕΔ1
Ο Terol οδηγεί, δυσκολίες για Espargaro-Redding
Νέα 19/04/2013 - 20:55

Οι 32 αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είχαν 45 λεπτά για να πάρουν μια πρώτη γεύση της νέας πίστας στο Τέξας, την επιμέλεια της οποίας είχε ο γνωστός Γερμανός Hermann Tilke.

 

Για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας, ο Takaaki Nakagami ήταν αυτός που οδηγούσε τη μάχη με το χρόνο (με κεκτημένη ταχύτητα από το βάθρο που κέρδισε στο Κατάρ), προτού πέσει τρίτος, πίσω από τον Aegerter - ο οποίος είχε γλυτώσει από μια επαφή που είχε με τον Toni Elias - και τον Terol, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2:15,103. Σημειωτέον ότι κανείς από τους αναβάτες της Moto2 δεν έπεσε, αν και βρίσκονταν για πρώτη φορά σε μια δύσκολη και τεχνική πίστα, όπως είναι αυτή του Τέξας.

 

Ο Jordi Torres πήρε την 4η θέση, με τους Simone Corsi και Anthony West να ακολουθούν λίγο πιο πίσω. Έβδομος στη λίστα με τους χρόνους είναι ο Xavier Simeon, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Randy Krummenacher, Esteve Rabat και ο Alex de Angelis. Ο νικητής του Κατάρ και ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, Pol Espargaro, περιορίστηκε στην 12η θέση, ενώ ο μεγαλύτερός του αντίπαλος στο Κατάρ, Scott Redding βρέθηκε ακόμα πιο χαμηλά, στην 23η θέση!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Austin: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austin ΕΔ1: Ο Marquez 1ος με κακές συνθήκες

Χορηγοί