• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin ΕΔ1: Ο Marquez 1ος με κακές συνθήκες
Χαμηλή θερμοκρασία πίστας και δυνατός αέρας εμποδίζουν
Νέα 19/04/2013 - 19:23

Ο 20χρονος οδηγός της Honda, o Marc Marquez βρέθηκε από την αρχή των Ελεύθερων Δοκιμών 1 στην πρώτη θέση της κατάταξης και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος, χωρίς όμως οι χρόνοι καν να πλησιάσουν αυτούς που είχαν πετύχει οι 5 οδηγοί που έκαναν εκεί ιδιωτικές δοκιμές. 

Με χρόνο 2:08.756 ο Ισπανός έμεινε μπροστά από τον συμπατριώτη του της Yamaha, τον Jorge Lorenzo που στον τελευταίο του γύρο σημείωσε 2:09.009 και είναι ο μόνος που τον πλησίασε. Ο τρίτος Ισπανός της παρέας ο Dani Pedrosa έμεινε 1.600 του δευτερολέπτου πίσω, αλλά πάντα αυτός δοκιμάζει διάφορες περίεργες ρυθμίσεις στις πρώτες δοκιμές.

Ο Andrea Dovizioso έφερε την Ducati του στην 4η θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του Nicky Hayden και τον Valentino Rossi, που στον τελευταίο του γύρο βρήκε μπροστά του τον Colin Edwards που του στέρησε ένα καλό χρόνο.

Ο Alvaro Bautista είναι στην 7η θέση, με τον Cal Crutchlow να μένει 8ος. Και οι δύο δορυφορικοί οδηγοί είναι μπροστά από τον Stefan Bradl που έκανε και αυτός τριήμερες δοκιμές στην πίστα και την ξέρει καλύτερα.

Τη δεκάδα κλείνει ο Ben Spies με τη δορυφορική Ducati, μένοντας όμως 4'' δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, παρά τους γύρους που έκανε πριν ένα μήνα με Panigale R.

O Yonny Hernadez έφερε την Aprilia ART στην 11η θέση, μπροστά από τον Claudio Corti με την FTR-Kawasaki.

Στον αγώνα αυτό θα συμμετάσχουν – εάν πιάσουν το όριο του 107% του χρόνου του πρώτου και οι Blake Young (GP Tech-Kawasaki) & Mike Barnes (BCL-Suzuki), ως έκτακτες συμμετοχές. Πάντως εκτός των δύο Αμερικανών το όριο προς το παρόν δεν πιάνουν και οι Laverty & Pesek.

O Dani Pedrosa, παρά τον δυνατό αέρα έγραψε την υψηλότερη τελική με 337.9χλμ/ώρα, ενώ δεν υστερούν πολύ οι Yamaha με 334.1, ούτε οι Ducati με 333.7χλμ/ώρα.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Austin: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3, Austin: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα