• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3, Austin: ΕΔ1
Μπροστά ο Fenati, 25ος ο Σίσσης
Νέα 19/04/2013 - 19:14

Την Παρασκευή το πρωί - ώρα Τέξας - ο Ιταλός αναβάτης του Gresini, Romano Fenati, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα, καθώς οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας έβγαιναν για πρώτη φορά στη νέα πίστα του ημερολογίου αγώνων. Στα 40 λεπτά που διήρκεσε η πρώτη διαδικασία, οι 32 αναβάτες της κατηγορίας είχαν μια πρώτη ευκαιρία να μάθουν την πίστα του Austin.

 

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη των πρώτων ελεύθερων, ο Hyuga Watanabe έπεσε αλλά κατάφερε να συνεχίσει, ενώ λίγο πιο μετά ήταν η σειρά του Juanfran Guevara να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες. Στα τελευταία πέντε λεπτά οι αναβάτες πίεσαν παραπάνω και ο Romano Fenati - ήταν ήδη μπροστά - κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του, σημειώνοντας 2:22,098! Ο Vinales έμεινε για εννιά χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του, ξεπερνώντας τον τρίτο στη λίστα, Jonas Folger. Οι EfrenVazquez και Luis Salom ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.

 

Πιο κάτω ήταν το δίδυμο της Estrella Galicia, Alex Rins και Alex Marquez, ενώ ελάχιστα πιο πίσω τους βρέθηκε ο Miguel Oliveira, Τη δεκάδα έκλεισαν οι Isaac Vinales - ο εξάδελφος του Maverick - και ο Brad Binder. Για τον Θανάση Σίσση, όπως και για το σύνολο του grid άλλωστε, η πρώτη ημέρα ήταν δοκιμαστική, σε μια προσπάθεια να βρει ένα κατάλληλο set-up για τις επόμενες ημέρες. Ο Ελληνο-Αυστραλός σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο στο τέλος, γράφοντας 2:25,941 και έμεινε 3,8δ πίσω από τον πρώτο. Στη μεγάλη ευθεία της αμερικανικής πίστας, ο Σίσσης είχε την καλύτερη τελική με 231,4χαω

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin ΕΔ1: Ο Marquez 1ος με κακές συνθήκες

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει ο Luthi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα