• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: ΕΔ2
Πέρασε 1ος ο Laverty, άφησε πίσω του τον Sykes!
Νέα 13/04/2013 - 15:20

Με ένα καταπληκτικό 1:57,409 ο Eugene Laverty αποκτά το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της απογευματινής Superpole, καθώς ο Ιρλανδός φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης, αφήνοντας πίσω του τον Tom Sykes. Με μικρή βελτίωση, ο Sykes ήταν δεύτερος με διαφορά πάνω από τρία δέκατα από τον Laverty.

 

Εμφανώς βελτιωμένος ο Marco Melandri, κατάφερε να πάρει την 3η θέση βρίσκοντας απάντηση στα προβλήματα chattering που αντιμετώπισε στις ΚΑΤ2 και ρίχνοντας το χρόνο του κατά 0,7δ σε σχέση με το πρωί. Ο Rea έπεσε μια θέση, φιγουράροντας στην 4η με διαφορά όμως πάνω από ένα δευτερόλεπτο από τον πρώτο. Ο Chaz Davies έμεινε στην 5η θέση αντιμετωπίζοντας όμως προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του, που τον ανάγκασαν να φύγει νωρίτερα από την πίστα.

 

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Sylvain Guintoli, ο οποίος βρίσκεται περίπου 1.6δ πίσω από τον ομόσταυλό του, την ώρα που ο Giugliano ήταν 0,4δ πιο αργός από τον εργοστασιακό του αντίπαλο. Στην 8η θέση βρίσκουμε τον LorisBaz, ενώ πιο πίσω του - με διαφορά στα 2δ από την κορυφή - είναι ο Jules Cluzel. Ο Checa έκλεισε τη δεκάδα, με την Ducati του να υστερεί εμφανώς σε τελική.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: KAT2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα