• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: KAT2
Κυρίαρχος ο Sykes!
Νέα 13/04/2013 - 13:23

Για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ - σε μια ηλιόλουστη Aragon - ο Tom Sykes ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση στη κατάταξη (ΚΑΤ2), με τον αναβάτη της Kawasaki να σταματά το χρονόμετρο στο 1:57,758 και ήταν ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:58! Ο Eugene Laverty συνεχίζει να επιδεικνύει τη δυναμική της Aprilia, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ακολουθούμενος από έναν αναγεννημένο Jonathan Rea! Ο αναβάτης της Honda έχει βρει λύση στο πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του και συνέχισε και σήμερα την ανοδική του πορεία.

 

Πολύ καλός ο Chaz Davies, πήρε την 4η θέση πάνω στην BMW του, μπροστά από την έκπληξη της ημέρας, τον αναβάτη της Althea Davide Giugliano, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει μπροστά από την εργοστασιακή Aprilia του Sylvain Guintoli. Ο Γάλλος ήταν και ο τελευταίος που κατάφερε να μείνει εντός ενός δευτερολέπτου από την κορυφή, καθώς ο επόμενος στην λίστα - ο Marco Melandri - έκανε χρόνο πάνω από 1,1δ από την κορυφή! Πάντως ο δυνατός Ιταλός έριξε το βάρος του περισσότερο στο ρυθμό αγώνα, παρά στο να κάνει γρήγορους γύρους.

 

Ο ομόσταυλος του Sykes, Loris Baz, έμεινε στην 8η θέση, ενώ λίγο πιο πίσω του βρίσκεται ο Leon Camier, βάσει όμως του χρόνου που έκανε χτες στις ΚΑΤ1. Ο αναβάτης της Suzuki είχε ένα σφοδρό highside και πιθανότατα χάνει το δεύτερο γύρο! Τη δεκάδα έκλεισε ο Jules Cluzel. Οι Fabrizio και Haslam είχαν πτώση, χωρίς όμως να κάτι το σοβαρό και οι δυο τους κατάφεραν να μπουν στην Superpole σήμερα το απόγευμα. Οι τρεις αναβάτες της Ducati Panigale, Checa-Badovini-Neurkirchner πέρασαν στην Superpole αλλά έμειναν πίσω από τον πρώτο από 1,8δ μέχρι και 2,5δ, υστερώντας στη μεγάλη ευθεία της πίστας σε τελική.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Iannone με Ducati Panigale!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα