• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: Superpole
Πρώτη pole για τον Sykes φέτος!
Νέα 13/04/2013 - 19:10

Ο Tom Sykes πήρε την πρώτη του φετινή pole position - και 12η της καριέρας του - σήμερα το απόγευμα στην πίστα της Aragon στην Ισπανία. Ο αναβάτης της Kawasaki ήταν πραγματικά ασταμάτητος, ειδικά προς το τέλος, όταν και έγραψε τον καλύτερο χρόνο αυτό το Σ/Κ στην Ισπανία: 1:56,339! Μάλιστα ίσως θα έριχνε κι άλλο την επίδοσή του, αν δεν κυμάτιζε η καρώ σημαία καθώς έβγαινε για τον τελευταίο του γύρο!

 

Ο Eugene Laverty - ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Sykes αυτό το Σ/Κ - πήρε τη δεύτερη θέση στη γραμμή εκκίνησης των αυριανών αγώνων, ωστόσο ο ρυθμός του δείχνει λίγο καλύτερος εν συγκρίσει με αυτόν του οδηγού της Kawasaki. Την πρώτη σειρά κλείνει ο Chaz Davies του οποίου ο ρυθμός είναι επίσης εξαιρετικός, καθώς ο αναβάτης της BMW παίρνει θέση για πρώτη φορά σε πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης. Η δεύτερη σειρά είναι αποκλειστικά γαλλική υπόθεση, με τον Guintoli να ξεκινά 4ος και να ψάχνει μια δυνατή αρχή και στους δυο αυριανούς αγώνες, αν θέλει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και με το τέλος του δεύτερου γύρου. Στην 5η θέση είναι ο Jules Cluzel - ο ομόσταυλος του οποίου εγκατέλειψε - ενώ ο Loris Baz βελτιώθηκε και κατέκτησε την 6η θέση.

 

Στην τρίτη σειρά έχουμε τους Giugliano, Marco Melandri - ο οποίος δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με τα ελαστικά των κατατακτηρίων και παραλίγο να μην φτάσει στην τελευταία διαδικασία της Superpole - και τον αναβάτη της Pata Honda, Jonathan Rea. Τρεις αναβάτες που δεν κατάφεραν να περάσουν στην SP3 ήταν οι Checa, Leon Haslam - έχασαν την ευκαιρία για 0,036δ και 0,039δ αντίστοιχα - και ο Max Neukirchner.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Superpole στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα