• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Είμαι δυνατός!
Είμαι έτοιμος για τους επόμενους αγώνες!
Νέα 10/04/2013 - 16:56

Μετά τον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, έχουμε 2 εβδομάδες καιρό μέχρι τον επόμενο αγώνα (στο Τέξας) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η δράση σταματά! Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στο Σ/Κ που έρχεται, περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο γύρο Πρωταθλήματος των SBK, που διεξάγεται στην Ισπανία, στην πίστα της Aragon.

 

Εκεί θα επιστρέψει στη δράση και ο Carlos Checa, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με την 1199 Panigale του στις κατατακτήριες του Phillip Island, όταν και πήρε την pole σημειώνοντας νέο ρεκόρ! Στη συνέχεια όμως είχε τη σφοδρή πτώση στον αγώνα, όταν και έμεινε αναίσθητος, έπαθε μια μικρή διάσειση και εισήλθε σε νοσοκομείο της Μελβούρνης.

 

«Από φυσικής άποψης είμαι καλά πάνω κάτω. Δεν μπορώ βέβαια ακόμα να κάνω ποδήλατο ή να πάω για τρέξιμο, ωστόσο γυμνάζομαι και δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Ισπανός άσος. «Νιώθω δυνατός και από πνευματικής άποψης και είμαι έτοιμος για τους επόμενους αγώνες. Προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω, καθώς εμπλέκονται πολύ παράγοντες όπως οι συνθήκες, η πρόσφυση, τα ελαστικά κτλ. Στην Aragon θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι τόσο εγώ όσο και η μοτοσυκλέτα!»

 

Επόμενο άρθρο »

H φωνή του Kenny Roberts

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές στην Αργεντινή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα